ZZP Nederland op Linkedin

Colofon

De mensen achter ZZP Nederland

ZZP Nederland wordt bemand door een tiental enthousiaste specialisten die dagelijks in de weer zijn met het voorlichten van startende zelfstandigen en het adviseren van bestaande ondernemers. Via de helpdesk (050) 3144 344 worden dagelijks vragen vrijwel direct beantwoord voor meer dan 30.000 aangesloten zelfstandigen. Daarnaast worden nieuwe initiatieven ontwikkeld, worden thema-avonden georganiseerd en worden uw belangen behartigd in “Den Haag”.

Johan Marrink – oprichter en directeur ZZP Nederland
Johan is sinds 1982 ondernemer en kwam in 2005 tot de conclusie dat de voorlichting richting startende ondernemers zeer slecht gesteld was. “Dat kan veel eenvoudiger en duidelijker” was de stelling en een halve dag later was ZZP Nederland geboren. Inmiddels telt de organisatie 30.000 aangeslotenen en is Johan gewaardeerd aanspreekpunt voor ondernemers, overheid, verzekeraars en organisaties. Misschien niet overal even geliefd door de “noordelijke nuchterheid en de no-nonsense aanpak” maar wel vol praktisch bruikbare ideeën. Is tevens vicevoorzitter van de Stichting ZZP Nederland.

Leo Kits – bestuurslid Stichting ZZP Nederland
Leo is vanaf 2005 betrokken bij ZZP Nederland. Samen met oprichter Johan Marrink heeft Leo de eerste stappen gezet voor het geheel. Dagelijks is Leo verantwoordelijk voor de redactie en de Helpdesk, ook is hij juridisch medewerker. Daarnaast is belangenbehartiging een belangrijk onderdeel van de veelomvattende taak van Leo. Is tevens bestuurslid van de Stichting ZZP Nederland. 

Maarten Post – Voorzitter Stichting ZZP Nederland
Van Vakbondsbestuurder naar belangenbehartiger zelfstandigen lijkt een grote stap. Volgens Maarten valt dat best mee. Maarten is afkomstig van CNV Vakmensen en heeft een zeer lange ervaring als belangenbehartiger. Enkele jaren geleden heeft Maarten de zelfstandigen van CNV Vakmensen verenigd en is sinds 1 januari 2011 volop in de weer met Stichting ZZP Nederland.

Leo Vollebregt - bestuurslid ZZP Nederland
Belangenbehartiging in het hele land, het onderhouden van contacten met collectief aangesloten groepen zelfstandigen zijn kerntaken van Leo Vollebregt. Daarnaast is Leo gespecialiseerd in zelfstandigen op het gebied van ICT en Zorg. Verzekeringen en pensioenen, een van de speerpunten van Stichting ZZP Nederland is een specialisme van Leo. Is tevens bestuurslid van ZZP Nederland

Hante Ledeboer - Communicatie- en organisatieadviseur
Hante haar taken bestaan uit het opzetten van de Administratieservice ZZP Nederland, ondersteunen van de helpdesk, commerciële ondersteuning bij potentiele samenwerkingspartners en in de toekomst het opzetten van een opleidingsaanbod voor startende ZZP’ers. Hante heeft ruime werkervaring opgedaan in de communicatie- en zakelijke dienstverleningsbranche als o.a. accountmanager, trainer en coach.

Bart van Diepen – Financiële administratie
De gehele financiële administratie is de primaire verantwoordelijkheid van Bart. Beantwoord tevens al uw technische vragen op het gebied van administratie. Bart is ook specialist voor het Informer Softwarepakket voor ZZP’ers.

Jolanda Kallenkoot - ledenadministratie
Meestal de eerste stem aan de telefoon. Jolanda verzorgt de gehele ledenadministratie voor de aangesloten zelfstandigen. Zij verzorgt uw inschrijving, accordeert uw inlogcode en houdt wijzigingen bij in de administratieve bestanden. Verder zorgt Jolanda voor ondersteuning aan het gehele team van ZZP Nederland.

Marijn Stroink – Webontwikkelaar en webdesigner
Marijn is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en ondersteuning van de website van ZZP-Nederland. Ooit begonnen als stagiaire bij ZZP Nederland werkt Marijn nu fulltime voor ZZP Nederland.

Jens Marrink - Interactieve vormgever, afhandeling webshopbestellingen
Jens is de jongste medewerker bij ZZP Nederland. Hij is nog vol aan de studie en probeert het geleerde direct toe te passen in de praktijk. Naast vormgeving verzorgt Jens de afhandeling van alle bestellingen die via de webshop binnenkomen.

 

Ons eigen ZZP verzekeringsteam:

Arjen Vrolijk
Het verzekeringskantoor staat onder leiding van Arjen Vrolijk. Arjen is afkomstig uit de verzekeringswereld en heeft tientallen jaren ervaring in het adviseren van verzekeringen. Volgens Arjen was het even omschakelen om de wereld van de ZZP’er vanuit belangenbehartiging te leren kennen maar hij ervaart het als uitermate plezierig om van ondernemer tot ondernemer te kunnen adviseren. Overigens is Arjen erg “recht voor de raap” met het adviseren, windt er geen doekjes om en houdt geen gladde verkooppraatjes.

Marcel van Meel
Marcel is adviseur op het gebied van schadeverzekeringen en gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheid. Afkomstig van een grote landelijke dienstverlener en inmiddels volledig bevoegd tot het geven van adviezen voor alle schadeverzekeringen volgens de regels van de AFM. Marcel verzorgt het volledige traject vanaf het advies tot en met het opmaken van de polis voor arbeidsongeschiktheid.

Bas van der Wiel
Bas verzorgt het brede pakket van verzekeringen voor zelfstandigen. Hij zal u adviseren zoals Stichting ZZP Nederland dat graag ziet: helder, zonder wollige verhalen en transparant. Met zijn jarenlange ervaring en zijn frisse kijk op de verzekeringswereld zorgt Bas er voor dat u correct verzekerd bent. Geen onnodige polissen maar nuttig en betaalbaar. Ook Bas beschikt over de volledige diploma’s volgens de regels van de Wet op financieel toezicht.

Albert Beukema
Albert werkt sinds december 2013 bij ZZP Nederland en is een zeer ervaren adviseur op een breed gebied van schade. Albert gaat tot het uiterste om u te verzekeren wanneer dat echt nodig is. Met een no-nonsense mentaliteit vertelt Albert u waar het op staat en welk risico dat u loopt bij uw erkzaamheden. Overigens hoeft niet alles verzekerd te worden, alleen voor de risico's die u zelf niet kunt dragen is verzekeren relevant volgens Albert.

David Keuter
Jongste telg bij ZZP-Nederland. Gaat vol overtuiging voor de beste oplossing. David heeft diverse jaren bij een intermediair gewerkt.

Harry Kuiper
Enthousiast en betrokken bij onze aangeslotenen met jarenlange ervaring bij een grote landelijke verzekeraar. Stopt niet voordat hij een passende oplossing heeft gevonden.

Rene van der Ploeg
Sinds september 2014 werkzaam bij ZZP-Nederland. Jarenlange ervaring bij een grote landelijke verzekeraar. Hij vindt heel veel voldoening in het onafhankelijk adviseren en het vinden van de beste oplossing voor onze aangeslotenen. Rene is gecertificeerd Financieel Planner.

 

© 2015 ZZP Nederland. Op dit artikel rust copyright, misbruik wordt bestraft.

Deel dit artikel