ZZP Nederland op Linkedin

Modeldocumenten en service

Voordelen en service voor aangesloten zelfstandigen:

Diverse pagina's op deze website zijn exclusief voor aangesloten zelfstandigen. Veelal zijn dit artikelen die meer vertellen over een onderwerp. U kunt inloggen door uw e-mailadres en uw aansluitnummer in te vullen. Bent u nog niet aangesloten dan kunt u dit overwegen.

Voor slechts €20,- per jaar heeft u onbeperkt toegang tot de gehele website, profiteert u van de vele voordelen en kunt u onbeperkt gebruik maken van onze helpdesk...

Link: | aanmelden bij ZZP Nederland |

 

Gratis documenten voor leden:

In de linkerkolom op deze website staan allerlei modeldocumenten en whitepapers die u gratis kunt downloaden. Deze pagina is alleen toegankelijk met uw geldige aansluitnummer en e-mailadres.

 

ZZP Helpdesk, gratis voor leden

De helpdesk van ZZP Nederland staat op werkdagen van 9 – 17 uur voor aangesloten zelfstandigen klaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. De kennis van onze helpdeskpersoneel is zonder meer breed en vrijwel iedere vraag weten zij direct te beantwoorden. (050) 3144 344

 

Gratis incassoservice no cure-no pay

In de linkerkolom vindt u tips en voorbeelden die u helpen om klanten sneller te laten betalen. Bij problemen met betalingen van klanten kunt u als u aangesloten bent van ZZP Nederland gebruik maken van de gratis incassoservice.

 

Optie voor leden: Juridische service

Indien u vragen heeft over juridische zaken kunt u gebruik maken van onze juridische service. Stichting ZZP Nederland beschikt over eigen, gespecialiseerde, juristen. Het betreft hier een optioneel abonnement ( € 75,- per jaar, ex. btw) Hiermee kunt u onbeperkt advies vragen aan onze juristen, advies bij conflicten, contracten voorleggen etc. Indien het tot een rechtszaak komt betaalt u voor een advocaat een sterk gereduceerd uurtarief van € 75,- per uur.

 

 

 • Uitgelicht
  • Voor leden:
    
   Zelf je administratie doen

    

   ZZP Verzekeringen

   Het handboek voor ZZP'ers:
       Naslagwerk belastingen