WORD NU LID!

AANSLUITEN

Sluit je nu aan bij ZZP Nederland en maak direct gebruik van alle voordelen. Per lidmaatschap vind je hieronder terug welke voordelen er inbegrepen zijn. Ook kun je kiezen voor een basislidmaatschap en extra diensten als een Klachtenregeling Zorg en/of het juridisch advies abonnement toevoegen.

Heb je een collectiviteitscode? Dan klik je bij onderstaande button op 'Collectief' en vul je de code in. Je kunt je lidmaatschap later altijd wijzigen in je Mijn omgeving. 

Getoond aanbod is i.c.m. 1-jarig abonnement en wordt steeds met 1 jaar verlengd. Alle abonnementen kennen 1 maand opzegtermijn. Je kunt je abonnement heel eenvoudig opzeggen door een e-mail te sturen naar administratie@zzp-nederland.nl.

waarom aansluiten bij ZZP Nederland

Dit is wat je eraan hebt

WAAROM AANSLUITEN BIJ ZZP NEDERLAND?

Ondernemen is een vak apart. Wat moet je doen als klanten niet betalen, hoe betaal je zo min mogelijk belasting en hoe weet je welke regels, bedacht in Den Haag, belangrijk zijn voor jouw toekomst als zzp’er? Om dit soort zaken in goede banen te leiden is ZZP Nederland er. Wij helpen jou als zzp’er bij zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt zodat jij je kunt richten op dat wij jij het liefst doet: ondernemen. 

Meer over ZZP Nederland

Testimonial Jeroen
Ik maak veel gebruik van de helpdesk. Heel handig zo'n vraagbaak!
Jeroen, accountant

Geld besparen doe je zo!

Profiteer van flinke korting

Je moet veel zaken regelen als ondernemer. Waarom zou je deze zaken niet met korting regelen? ZZP Nederland heeft voor jou als zzp’er een groot aanbod van relevante producten en diensten geregeld bij gerenommeerde partners. Zo weet jij zeker dat de kwaliteit goed is. Met inmiddels meer dan 55.000 aangesloten zzp’ers zijn wij in staat bij deze partners de beste deals voor jou te sluiten. Regelmatig worden er nieuwe producten en diensten toegevoegd waar jij als zelfstandig ondernemer écht wat aan hebt!

Alle producten en diensten

Korting producten zzp'ers