WORD NU LID!

AANSLUITEN

Al meer dan 56.000 collega-ondernemers gingen je voor!

Heb je een collectiviteitscode? Dan klik je bij onderstaande button op 'Collectief' en vul je de code in. Je kunt je lidmaatschap later altijd wijzigen in je Mijn omgeving. 

Getoond aanbod is i.c.m. 1-jarig abonnement en wordt steeds met 1 jaar verlengd. Alle abonnementen kennen 1 maand opzegtermijn. Je kunt je abonnement heel eenvoudig opzeggen door een e-mail te sturen naar administratie@zzp-nederland.nl.

waarom aansluiten bij ZZP Nederland

Dit is wat je eraan hebt

WAAROM AANSLUITEN BIJ ZZP NEDERLAND?

Ondernemen is een vak apart. Wat moet je doen als klanten niet betalen, hoe betaal je zo min mogelijk belasting en hoe weet je welke regels, bedacht in Den Haag, belangrijk zijn voor jouw toekomst als zzp’er? Om dit soort zaken in goede banen te leiden is ZZP Nederland er. Wij helpen jou als zzp’er bij zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt zodat jij je kunt richten op dat wij jij het liefst doet: ondernemen. 

Meer over ZZP Nederland

Testimonial Jeroen
Ik maak veel gebruik van de helpdesk. Heel handig zo'n vraagbaak!
Jeroen, accountant

Over zzp nederland

ZZP Nederland team

ZZP Nederland wordt bemand door een team van enthousiaste specialisten die dagelijks in de weer zijn met het voorlichten van zowel startende zelfstandigen als doorgewinterde ondernemers. Via de helpdesk worden (vrijwel direct) de ondernemersvragen van de inmiddels ruim 55.000 aangesloten zelfstandigen beantwoord. Daarnaast is ZZP Nederland een broedplaats voor prachtige initiatieven speciaal voor de zelfstandig ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan de Dag van de ZZP'er en de FOTY Awards.

Team ZZP Nederland