(050) 700 1950
Stuur een bericht

InformerOnline ontvangt keurmerk Zeker-OnLine

Ledenvoordeel
Stichting ZZP Nederland

Woensdag 20 April heeft Informer oprichter en directeur Remco Frühauf uit handen van Frank Alfrink, directeur van ZZP Nederland, het Keurmerk Zeker-Online ontvangen. Het keurmerk, dat namens de stichting Zeker-Online wordt uitgereikt, is mede-ontwikkeld door de Belastingdienst en onderdeel van de werkgroep Veilige Verbindingen welke ondersteund wordt door het Ministerie van Economische Zaken.

Met het Keurmerk bewijst Informer te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en juridische zekerheid. “Een boekhoudprogramma moet technisch en boekhoudkundig helemaal in orde zijn. Daarnaast moet alle data veilig worden opgeslagen en moet het programma de informatie kunnen leveren die de Belastingdienst wil hebben. Als ZZP’er of MKB’er moet je jouw boekhoudprogramma daar blind op vertrouwen, maar je weet nooit zeker of de leverancier in praktijk alles wel goed voor elkaar heeft”, aldus Remco Frühauf van Informer.

Keurmerk voor kwaliteitsspelers

Het Keurmerk beoogt zekerheid, niet alleen over de werking, maar ook of de software juridisch goed in elkaar zit. “Het moet ondernemers de zekerheid geven dat hun boekhoudprogramma betrouwbaar, veilig en voortdurend beschikbaar is.”, aldus Bert Tuinsma  voorzitter van de stichting Zeker-Online. Het keurmerk hanteert de richtlijnen voor veilige webapplicaties van het NCSC (Nationaal Cyber Security Centrum red.) en heeft daarnaast strenge eisen gesteld aan continuïteit en privacy.

Het moet ondernemers de zekerheid geven dat hun boekhoudprogramma betrouwbaar en veilig is

Stichting ZZP Nederland blij met keurmerk voor online boekhouden

Frank Alfrink van ZZP Nederland: Als belangenbehartiger van de ZZP'ers in Nederland ondersteunen we graag het keurmerk Zeker-Online: "Wij staan als ZZP Nederland in permanente dialoog met onze achterban en komen vaak in aanraking met vragen die ZZP’ers hebben op het gebied van hun belasting aangifte. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat een ondernemer juist geadviseerd wordt  over belastingzaken, en om dan een boekhoudpakket te gebruiken wat gegarandeerd voldoet aan alle eisen van de belastingdienst is dan een goed vertrekpunt."

Waardevol keurmerk
De Belastingdienst is vanaf het begin al betrokken bij de ontwikkeling van het Keurmerk Zeker-Online. Volgens Theo Klaarenbeek van de Belastingdienst doen ondernemers goed aan een keuze voor software met het keurmerk. “Als administratiesoftware dit keurmerk heeft, weet u dat die software veilig en betrouwbaar is. En dat deze geschikt is om gegevens mee te bewaren waar de Belastingdienst om vraagt.” Als het gaat om het toezicht van de administraties dan kent de Belastingdienst waarde toe aan het keurmerk!

Kwaliteit met lage kosten
Informer wil dat ondernemers zonder obstakels met een gerust hart kunnen boekhouden. “Wij zijn erg blij met het Keurmerk Zeker-Online. Het keurmerk bevestigt onze keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid en laat ZZP’ers en MKB’ers zien dat wij een betrouwbare partij zijn, zoals we ons vertrouwen als sinds 1993 hebben verdiend!” Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn is wat Informer betreft nu aangetoond.

Wilt u meer weten over Informer Online? Klik dan hier voor meer informatie.

Gratis Factuurprogramma

Stichting ZZP Nederland biedt u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het factuurprogramma van Informer.

Film van de uitreiking

Hierbij een film die een goede impressie geeft van de sfeer van de uitreiking.

Meer informatie over Informer Online

Stichting ZZP Nederland kan u met veel collectieve korting het Informerpakket Online aanbieden. U kunt het product ook eerst een maand proberen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het factuurprogramma van Informer.

Meer info Informer Online

Deel deze pagina: