(050) 700 1950
Stuur een bericht

ZZP er kan veel geld besparen met budget verzekering

ZZP’ers kunnen veel geld besparen met het opnieuw afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

Deze week is een onderzoek gepubliceerd over de mogelijke besparingen die het oversluiten van een overlijdensrisicoverzekering kan opleveren. Volgens Independer kunnen ca 75 % van de afgesloten verzekeringen probleemloos leiden tot een besparing van gemiddeld 7000 Euro. In enkele gevallen levert het oversluiten zelfs 25000 Euro op over de rest van de looptijd van de verzekering.

Oversluiten is simpel
Het oversluiten van een verzekering is in de meeste gevallen vrij simpel. Leden van ZZP Nederland kunnen gebruik maken van de voordeligste verzekering op dit gebied: de TAF Overlijdensrisicoverzekering. Volgens diverse onderzoeken is deze verzekering (voor niet-rokers) veruit voordeliger dan alle andere. Bovendien ontvangen leden van ZZP Nederland ook nog eens 5% extra korting, waardoor de ZZP’er veel geld kan besparen. Veza Assurantiën verzorgt voor u probleemloos het oversluiten inclusief het opzeggen van uw huidige verzekering.

Overlijdensrisicoverzekering is noodzaak
Een overlijdensrisicoverzekering voorkomt dat uw nabestaanden in problemen raken in het geval dat u iets mocht overkomen. Als uw inkomen weg valt gaan natuurlijk gewoon uw vaste lasten door. Een ORV wordt ook vaak gebruikt als compagnonsverzekering, waardoor de ene partij de andere partij kan uitkopen en het bedrijf niet in problemen raakt.

Deze voordeligste TAF overlijdensrisicoverzekering wordt afgesloten via VEZA in Leiden waar ook alle andere verzekeringen voor ZZP’ers kunnen worden afgesloten. Bij het aanvragen van een offerte dient u wel uw aansluitnummer te vermelden. Bent u nog niet aangesloten dan kunt u dit alsnog overwegen. Voor slechts 20 Euro bent u aangesloten tot 1 maart 2009.

Met de Budget PRV van Taf betaalt u als ZZP aangeslotene altijd de laagste premie van Nederland, meer de verzekering heeft nog een aantal voordelen:

  • Geen medische keuring tot EUR 500.000,-
  • Eenvoudige beknopte gezondheidsverklaring
  • Dorect een voorlopige dekking van EUR 265.000,-
  • Geen “en bloc” clausule
  • Premie-, koopsom en combinaties mogelijkAlle informatie  en aanvraag offerte
Wilt u meer informatie of een scherpe offerte over bovenstaande verzekering dan kunt u het aanvraagformulier invullen, Veza neemt dan snel contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat en voorziet u van polisvoorwaarden en legt u alle details uit. Vermeld op het formulier wel even uw aansluitnummer, dat bespaart u ook nog eens 5% extra en daar heeft u recht op.

U kunt hier een premievoorstel aanvragen

Deel deze pagina: