(050) 700 1950
Stuur een bericht

ZZP Nederland Event 2017 brengt kennis en ondernemers bij elkaar

zelfstandigen
ZZP Nederland

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september organiseert ZZP Nederland in de Jaarbeurs Utrecht het ZZP Nederland Event 2017. Tijdens het event, met als thema ‘Investeer in succes’, zal een divers beursplein worden ingericht en zullen in meerdere rondes diverse workshops worden gegeven.

Beide dagen trapt Ronnie Overgoor (7 Ditches TV) het event af met zijn wervelende show ‘De juiste mindset voor succes’, waarbij hij ondernemers alvast goede adviezen meegeeft. Gedurende twee dagen zijn er diverse workshops te volgen waarbij specialisten hun kennis delen met de ondernemers. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer; social media, risico’s beheerst, boekhouding, grip op geld. Dankzij onze partners is de toegangsprijs voor het event slechts gering.

Netwerkapp

Tijdens het event zal gebruik worden gemaakt van het communicatiemiddel Netwerkapp. Bezoekers kunnen via deze app voor, tijdens en na het event met elkaar communiceren. Als bijvoorbeeld een bezoeker graag in gesprek wil komen met een zzp’er die hetzelfde werk doet, dan kan men elkaar via de Netwerkapp vinden. Het programma en een plattegrond zijn ook beschikbaar via de Netwerkapp.

Stand op het event

Het event biedt ondernemers de kans om te investeren in eigen succes. Daarnaast wordt op het beursplein voor exposanten ook de mogelijkheid geboden om in contact te komen met de doelgroep zzp/ondernemer. Voor leden van ZZP Nederland zijn speciale mogelijkheden voor een stand op de beursvloer.

Voor meer informatie over het Event, de workshops, het beursplein en de mogelijkheden als standhouder ga naar www.zzp-event.nl .

Deel deze pagina: