(050) 700 1950
Stuur een bericht

ZZP Nederland organiseert bijeenkomsten Zelfstandige in de Zorg

ZZP Nederland

ZZP Nederland biedt zorgprofessionals nieuwe oplossing

De ZZP’er in de zorg heeft al heel wat klappen te verwerken gekregen. Bijvoorbeeld de plotselinge intrekking van de VAR-wuo’s, de dreiging van btw-betaling en de onzekerheid over opdrachten. Daarnaast komen er nog een aantal grote veranderingen per 1 januari 2015 aan, zoals de 3 grote decentralisaties naar de gemeenten vanuit de WMO/AWBZ, de jeugdzorg en op het gebied van werk en inkomen. Ook in de GGZ komt er een ander systeem van basis- en gespecialiseerde zorg. Het PGB wordt anders en de zorg via de ziekenhuizen en huisartsen wordt anders gefinancierd.

Stichting ZZP Nederland heeft niet alleen voor haar aangesloten zelfstandigen maar voor iedere zelfstandige in de zorg en welzijn nieuwe oplossingen gerealiseerd.

Nieuwe oplossing : De Zorg Service Organisatie (ZSO)

Stichting ZZP Nederland werkt, samen met de ministeries van VWS, Sociale zaken (SZW) en Financiën/Belastingdienst, aan nieuwe oplossingen waarbij de ZZP’er en de cliënt centraal staan. Hierdoor worden kansen op meer werk aanzienlijke vergroot, worden kwaliteit en continuïteit gewaarborgd, worden risico’s met de VAR en btw aanzienlijk kleiner, worden ondernemerschap en vakkennis van ZZP’ers versterkt en kunnen cliënten snel en direct, zaken doen met ZZP’ers.

Hoe deze ZSO’s werken en ZZP’ers grotere kansen op opdrachten in de zorg krijgen zal worden uitgelegd tijdens de thema-avonden van 19.30-21.45 uur op;

02 juni in Novotel te Eindhoven

04 juni in Hotel Mercure te Zwolle

11 juni in Novotel te Rotterdam

16 juni in Hotel de Witte Bergen te Eemnes

17 juni in Hotel van der Valk te Wassenaar

26 juni in  Hotel Tulip Inn te Oosterhout

01 juli in Hotel van der Valk te Arnhem

| Hier aanmelden |

 

 

Deel deze pagina: