Event

Business Plan

14 mrt
t/m
Mannelijke ondernemer schrijft ondernemingsplan

Veel goede ideeën beginnen op een kladje of bierviltje. Heb je een goed bedrijfsidee? Maak het idee dan concreet met een ondernemingsplan (business plan). Met een goed ondernemingsplan kun je zien of jouw idee haalbaar is. Maar hoe schrijf je een goed ondernemingsplan? En wat is een verdienmodel? Het seminar “Business Plan” helpt je op weg met structuur en inhoud.

DatumTijdPlaats
   
14 March 202413.30-16.00Roermond
21 March 202413.30-16.00Heerlen
13 May 20249.30-12.00Sittard
11 June 202413.30-16.00Maastricht

AANMELDEN

Over ons

De Stichting StartersCentrum Limburg is hét eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp’ers in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten, adviseert ondernemers/zzp’ers in de opstartfase en ondernemers/zzp’ers die startproblemen ondervinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uniek samenwerkingsverband tussen Limburgse gemeenten en een aantal regionale partners.

Het StartersCentrum heeft een volledig en compleet dienstenaanbod, variërend van persoonlijke (telefonische en videobel) adviesgesprekken, webinars, bijeenkomsten en trainingen tot ondernemersprojecten. Onze diensten worden gratis aangeboden voor inwoners (starters) uit de deelnemende gemeenten.

Voor starters en zzp’ers is het StartersCentrum de eerste stap in het ondernemerschap. Wij begeleiden, adviseren, inspireren én stimuleren de startups in onze regio. Ondernemen is spannend en uitdagend: een goed voorbereide starter heeft méér kans van slagen!