Event

FFT-leiderschapsevent 9 juni 2023 'Succes Zonder Stress'

9 jun 9 juni van 9 tot 16:30 uur
burn out stress pijn

Op vrijdag 9 juni 2023 verwelkomt FFT je graag tijdens het FFT-leiderschapsevent 'Succes Zonder Stress'.

Exclusief voor ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals die hun leven niet langer willen opofferen aan hun werk.

In dit interactieve live event ontdek je hoe je 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waarmaakt aan de top – zonder iets of iemand tekort te doen.

Kom naar het FFT-leiderschapsevent 'Succes Zonder Stress' te Nijmegen.
  • Doe inspiratie, inzichten en kennis op, waardoor je jouw roer van stress naar succes definitief en duurzaam kunt omgooien.
  • Verrijk je met het beste van > 25 jaar FFT, zodat je jouw denken, durven en doen effectief voor je laat werken – zowel in werk, privé en hobby’s, als in hoofd, hart en handen.
  • Leer van de ervaringen van topsprekers die het taboe op hun eigen stress doorbraken, waardoor ze nu relaxter presteren dan ooit – en hun omgeving hierin meenemen.
  • Maak je Persoonlijk Succes Plan, zodat je na het event direct doel- en resultaatgericht aan de slag kunt met optimaal presteren en maximaal leven waarmaken.
  • Geniet van een dag focus, overzicht en structuur, waarin jij en je business 100% centraal staan en het je geestelijk en lichamelijk aan niets ontbreekt.

Meld je hier aan