Webinar

KVK Start Events

16 feb 20:00 uur tot 22:00 uur
Man geeft les aan volwassenen

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle KVK Start Events die we gedurende het jaar organiseren. Kun je het event een keer niet volgen? Geen probleem, je ontvangt vanzelf een mail met de terugkijkvideo.

Programma

19:45 Platform geopend

20:00 Livestream met Alexander Wijninga (Watermelon), Susanne van Nierop (Adformatie) en KVK-adviseur Astrid Feitsma
Onder leiding van presentator Annemarie Brüning gaan gasten Alexander Wijninga (Watermelon), Susanne van Nierop (Adformatie) en KVK-adviseur Astrid Feitsma in gesprek over het thema Marketing. Van het opstellen van een doordacht marketingplan, tot het bepalen van je marketingstrategie. Bekijk deze livestream en je weet alles wat je nodig hebt voor het vermarkten van jouw product of dienst.

20:45 BREAKOUTS – Kies tijdens het event welke sessie jij wilt volgen

20:45 Breakoutsessie 1: Q&A Alexander Wijninga (Watermelon)

Alexander Wijninga beantwoordt al je vragen over hoe je jouw product of dienst kunt vermarkten aan je (potentiële) klant. Alexander kan als voormalig ‘Meest veelbelovende jonge ondernemer van het jaar’, putten uit jarenlange ervaring.

20:45 Breakoutsessie 2: Q&A Susanne van Nierop (Adformatie)

Om op te vallen met jouw product of dienst, moet je een slimme marketingstrategie uitstippelen. Susanne van Nierop is hoofdredacteur van Adformatie en ziet dagelijks bedrijven die het goed doen én bedrijven die het minder goed doen. Tijdens deze breakoutsessie deelt Susanne haar belangrijkste tips & tricks.

20:45 Breakoutsessie 3: Q&A Astrid Ponsioen en Angèle Magré (KVK)

KVK-adviseurs Astrid en Angèle zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over de stappen die je moet nemen als ondernemer. Denk aan inschrijven bij de KVK, belastingzaken, verzekeringen en administratie.

21:30 Stel jouw ondernemersvraag en ontmoet andere deelnemers

Na de sessies blijft het platform nog een half uur geopend. Je kunt dan nog je vragen stellen aan KVK-adviseurs en er is de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten in de chatcarrousel.

22:00 Einde programma

Meld je direct aan