Event

Seizoensafsluiting ONE Twente: Wijnproeverij

20 jun 20 juni van 19.30 - 22.00 uur
wijn

Op 20 juni organiseert ONE Twente de seizoensafsluiting op een bijzondere locatie: bij de Wijngaard Hof van Twente te Bentelo.

Datum: 20 juni 2023
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: Wijngaard Hof van Twente

Rondleiding en wijnproeverij

Na ontvangst met een kopje koffie volgt een rondleiding door de prachtige wijngaard en wijnmakerij verzorgd. Na de rondleiding kun je vijf soorten wijn proeven. Ben je niet zo gek op wijn: fris of een biertje mag natuurlijk ook.
Tijdens de wijnproeverij worden uiteraard enkele hapjes verzorgd en is er ruim de gelegenheid tot bijkletsen en netwerken.

Wijngaard Hof van Twente

De wijngaard is met 5,5 hectare grond één van de grootste wijngaarden van Nederland. Voor de productie van de rode-, witte- en roséwijnen worden druiven verbouwd die goed gedijen in ons noordelijke klimaat. Op het erf van de familie Visscher worden de druiven verwerkt tot de Twentewijnen. Daarnaast is de familie ook maatschappelijk betrokken door personen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten werken op de Wijngaard & Zorgboerderij.

Een avond die je niet wil missen dus. Meld je nu aan voor deze gezellige seizoensafsluiting!

O ja, ken je een collega-ondernemer die graag mee wil komen? Zeker doen! Vinden we leuk en daarom mag deze gratis mee! (één introducée per ONE lid, wel graag even aanmelden)

Aanmelden