Event

Start Smart!

5 mrt
t/m
Ondernemer uitzoeken ondernemen

Wat betekent het om ondernemer te zijn? Waar moet je overal aan denken bij het starten? Hoe zit het met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Waarom een ondernemingsplan? Welke rechtsvorm kies je? Wat is een ZZP’er of freelancer precies? Waarom een marketingplan? Met wat voor belastingen krijg je te maken? Wat is een investerings- en exploitatiebegroting? Wat zijn je financieringsmogelijkheden? Tijdens deze startersoriëntatie bijeenkomst krijg je antwoord op deze en andere vragen. Je bent zo beter voorbereid bij de start van jouw bedrijf en weet wat er van je verlangd wordt. Start smart!

DatumTijdPlaats
   
5 March 20249.30-12.00Maastricht
28 March 202413.30-16.00Sittard
6 June 20249.30-12.00Heerlen

AANMELDEN

Over ons

De Stichting StartersCentrum Limburg is hét eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp’ers in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten, adviseert ondernemers/zzp’ers in de opstartfase en ondernemers/zzp’ers die startproblemen ondervinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uniek samenwerkingsverband tussen Limburgse gemeenten en een aantal regionale partners.

Het StartersCentrum heeft een volledig en compleet dienstenaanbod, variërend van persoonlijke (telefonische en videobel) adviesgesprekken, webinars, bijeenkomsten en trainingen tot ondernemersprojecten. Onze diensten worden gratis aangeboden voor inwoners (starters) uit de deelnemende gemeenten.

Voor starters en zzp’ers is het StartersCentrum de eerste stap in het ondernemerschap. Wij begeleiden, adviseren, inspireren én stimuleren de startups in onze regio. Ondernemen is spannend en uitdagend: een goed voorbereide starter heeft méér kans van slagen!