Event

Starten als zzp'er

22 feb
t/m
Ondernemer winkel BV

Als ZZP’er werk je als zelfstandige voor verschillende opdrachtgevers. Maar wat zijn de verschillen tussen deze en andere ondernemingsvormen? Wat is een DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) overeenkomst? Moet ik deze gebruiken en hoe? Hoe bereken je een uurtarief? Wat zijn je rechten en plichten? En waar moet je op letten bij het vastleggen van je activiteiten? Tijdens dit seminar krijg je antwoord op deze en andere vragen. Je krijgt zo beter inzicht als je wilt starten als ZZP’er.

DatumTijdPlaats
22 February 20249.30-12.00Roermond
4 April 20249.30-12.00Heerlen
1 May 202413.30-16.00Maastricht
23 May 20249.30-12.00Roermond

AANMELDEN

Over ons

De Stichting StartersCentrum Limburg is hét eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp’ers in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten, adviseert ondernemers/zzp’ers in de opstartfase en ondernemers/zzp’ers die startproblemen ondervinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uniek samenwerkingsverband tussen Limburgse gemeenten en een aantal regionale partners.

Het StartersCentrum heeft een volledig en compleet dienstenaanbod, variërend van persoonlijke (telefonische en videobel) adviesgesprekken, webinars, bijeenkomsten en trainingen tot ondernemersprojecten. Onze diensten worden gratis aangeboden voor inwoners (starters) uit de deelnemende gemeenten.

Voor starters en zzp’ers is het StartersCentrum de eerste stap in het ondernemerschap. Wij begeleiden, adviseren, inspireren én stimuleren de startups in onze regio. Ondernemen is spannend en uitdagend: een goed voorbereide starter heeft méér kans van slagen!