Startersdag KvK Amsterdam, Arnhem, Breda

Praktische informatie

KvK
Kennisevents
Amsterdam, Arnhem, Breda

ZZP Nederland staat ook dit jaar weer met een stand op de KvK Startersdag in Amsterdam, Arnhem en Breda. Wilt u voor uzelf beginnen of bent u net begonnen met uw bedrijf? Heeft u vragen over het ZZP-schap? Bij de stand van ZZP Nederland staan wij u graag te woord.

Programma

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Er komt veel kijken bij het starten van uw eigen bedrijf en daar helpen we u graag bij. Volg presentaties, doe mee aan de inspiratiesessies en stel uw vragen aan de experts op de informatiemarkt.

Misschien weet u al precies wat u gaat doen en wilt u meer weten over het schrijven van uw ondernemingsplan. Of bent u al een tijdje bezig en worstelt u met het bepalen van uw uurtarief. Of u wilt juist ontdekken of het ondernemerschap iets voor u is. Wat uw ambitie ook is, kom 10 maart naar de KVK Startersdag. Of volg het online programma.

Wilt u gratis deelnemen aan de Startersdag?

Kies via onderstaande button de locatie die u wilt bezoeken. Daar treft u ook het uitgebreide dag programma over de informatiemarkt, presentaties en inspiratiesessies per locatie.

Hier aanmelden

Deel deze pagina: