Event

Tekstnetfestival 2024: hét evenement voor tekstschrijvers

12 sep 12 september vanaf 09.30 uur in Bunnik
event tekstnet 2024

Staat donderdag 12 september al in je agenda? Dan is het namelijk tijd voor het Tekstnetfestival 2024: hét workshopcongres voor tekstschrijvers. Bedoeld voor leden én niet-leden van Tekstnet. Of je nu een ervaren rot in het vak bent of een starter, een workshopaholic of eerder een autodidact, een teamplayer of een echte eenpitter: deze dag is voor jou.

Meer info en aanmelden

ZIN!

We rijgen woorden tot zinnen. Daar hebben we meestal zin in en soms moeten we zin maken. We geven opdrachtgevers vaak hun zin en soms staan we op onze strepen. Om ons vak zin te geven en er zin in te houden, zoeken we elkaar graag op. In ieder geval elke twee jaar, op het Tekstnetfestival. Deze editie met als thema: ZIN!

Op een bijzondere buitenplaats in Bunnik tuigen we in september opnieuw ons Tekstnetfestival op. Je bent welkom aan de Kromme Rijn, waar een boerderij, een kasteeltje en de tussenliggende tuinen het decor vormen voor een dag die je als tekstschrijver niet wilt missen. Vraag het maar aan de Tekstnetters die er in 2022 bij waren. We beginnen de dag met een hartelijk welkom, gevolgd door drie rondes met de workshops die je zelf kiest en een lekkere lunch daartussen. We sluiten spraakmakend af en daarna is er tijdens de borrel nog meer tijd om bij te praten met bekenden en nieuwe collega’s te ontmoeten. Wie wil, blijft ook nog een hapje eten. Het Tekstnetfestival houdt rekening met iedereen. Of je nu een startende tekstschrijver bent of een ervaren professional. Of je nu een introverte zelfstandige bent of een extraverte teamplayer. Of je nu vooral je vakmanschap wil aanscherpen, je ondernemerschap wil verbeteren of juist inspiratie zoekt. Deze dag is voor jou. Bestel snel je kaarten, zodat je zeker bent van een plekje en meer kans hebt op de workshops van je keuze. We kijken uit naar dit Tekstnetfestival en rekenen op je komst! 

De Tekstnetfestivalcommissie

Alles over de dag