Vakbeurs: samen Natúúrlijk beter

Massage- Complementairvakbeurs voor iedere zorgprofessional die geïnteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. Onderneem slimmer en succesvoller, niet harder! Kom jouw beroepsuitoefening professionaliseren, uitbreiden of starten gericht op gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde praktijkhouders. Breng jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken met een divers programma vol inspiratie, stands, lezingen, workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen. 

Als lezer kom je in aanmerking voor een korting en betaal je geen €12,00, maar slechts €7,00 entree met de code ZZP2019.

Praktische informatie

Kennisevent
Expo Hoevelaken, Koninginneweg 1 (Gratis parkeren en naast het station gelegen.)

Programma

Het beursthema: de stap naar regulier

Tijdens de beurs staat het thema ‘de stap naar regulier’ centraal. Leefstijlgeneeskunde als stap naar integratieve gezondheidszorg! Er zijn allerlei mooie ontwikkelingen gaande en met vereende krachten zal er verbetering komen in de de gezondheidszorg in Nederland.

De therapeut van de toekomst zal de mens interesseren in de zorg van zijn lichaam en advies geven over oorzaak en preventie. Door net iets anders te leren denken, krijg je inzicht en kom je uiteindelijk verder.

Op 16 maart wordt hierover een parallel symposium gegeven met als titel ‘Samenwerken in de zorg. Hoe kan het beter?’, georganiseerd door Marco Wiegers (fysiotherapeut) en Ria van Rooijen (sportarts) van EMMETT Centrum Nederland. Wat is er nodig en wat verwachten zij van therapeuten om iets van samenwerking te kunnen starten?

Verbazingwekkend, verrassend en interactief: gratis hypnose show

Op 15 maart vindt er een hypnose show plaats. Misschien sta jij na afloop van de beurs op het podium onder hypnose. Hilarisch en bijzonder om te zien, maar wel met een serieuze ondertoon. De show onthult namelijk de kracht van de geest en de juiste focus.

Specificaties bijeenkomst

  • Geopend: vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 van 10:00 tot 17:00 uur.
  • Prijs beursbezoek: voorverkoop online €12,00, aan de balie €20,00.
  • Prijs workshops/lezingen: voorverkoop online €10,00, aan de kassa € 15,00.
  • Korting: Als lezer kom je in aanmerking voor een korting en betaal je geen €12,00, maar slechts €7,00 entree met de code ZZP2019.
  • Locatie: Expo Hoevelaken. (Gratis parkeren en naast het station gelegen.)

Deelnemen aan deze vakbeurs?

Uw aanmelding zal verlopen via de website van sooner.nl, de organisator van deze vakbeurs.

Hier aanmelden

Deel deze pagina: