Workshop Excel

VNSa, collectief partner van ZZP Nederland, organiseert een Excel workshop in Zwolle.

Praktische informatie

VNSa
Workshop
Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29 te Zwolle

Programma

Bij deze workshop worden de deelnemers aan het werk gezet! Jan Bolhuis van ExcelXL laat je een aantal aspecten van Excel zien en oefenen, die je de volgende dag gelijk in de praktijk kunt toepassen en waarmee je direct voordeel en tijdwinst behaalt. Ook mag je voorafgaand aan de cursus een eigen case inbrengen, die dan mogelijk besproken kan worden. Dit moet wel minimaal 6 weken van te voren zodat de spreker zich erop kan voorbereiden en eventueel contact met jou kan opnemen. De casus en/of vraagstukken kunnen gemaild worden naar info@excelxl.nl of naar info@vnsa.nl.


Van jou als deelnemer wordt verwacht dat je enige basiskennis van Excel hebt en er regelmatig mee werkt. Voor deze workshop is het een voorwaarde, dat je zelf een laptop meeneemt (extra laptops zijn niet beschikbaar). Omdat het oefenen veel tijd met zich meebrengt, zal deze workshop een hele dag in beslag nemen. Daarom wordt er tussen de middag een lunch geserveerd, waarvoor VNSa € 10,- extra in rekening zal brengen (ook wanneer je de lunch niet wilt gebruiken).

Deelnemen:

  • Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@vnsa.nl

Kosten deelname:

  • Ben je geen lid van VNSA dan zijn de kosten van deelname € 205,--.
  • Ben je lid van VNSA dan betaal je € 139,50. In dit bedrag is de contributie begrepen.

VNSa

De VNSa heeft als doel om salarisadministrateurs te helpen ontwikkelen in hun vakgebied. Eén van de pijlers is het organiseren van seminars / workshops waar actuele informatie wordt gedeeld en kennisoverdracht plaats vindt. De vereniging organiseert ook lokale bijeenkomsten door het hele land voor kleine groepen leden.

Deel deze pagina: