=VOL= Workshop: 'Leer in 2 uur zelf online boekhouden en btw-aangifte doen!'

=VOL= Vanwege de vele aanmeldingen is deze bijeenkomst gesloten. Op 17 april in onze agenda treft u de eerstvolgende mogelijkheid deze workshop te volgen.

 

Veel ZZP'ers geven aan de btw aangifte ingewikkeld te vinden. Het verwerken van facturen, verschillende btw percentages en facturen uit het buitenland, het is soms net even te lastig. ZZP Nederland heeft de Belastingdienst bereid gevonden om hier uitleg over te geven. Daarnaast zal de Belastingdienst ook uitleg geven over de pilot  die nu voert om de btw-aangifte eenvoudiger te maken. Dit kan alleen met boekhoudprogramma's die het Zeker-Online keurmerk hebben. Onze partner InformerOnline heeft dit keurmerk en laat deze avond zien hoe zelf eenvoudig en snel online kunt boekhouden en de btw-aangifte kunt doen. 

Praktische informatie

ZZP Nederland
Workshop
BCN Utrecht CS aan de Catarijnesingel 48 te Utrecht

Programma

Namens de Belastingdienst zal Hilbert Annen u uitleg geven over de btw aangifte voor ZZP'ers in het algemeen. Omdat de Belastingdienst het voor ondernemers zo eenvoudig mogelijk wil maken om btw-aangifte te doen, is het speciaal voor ZZP'ers een pilot gestart om de aangifte daadwerkelijk te verbeteren. Er zal worden uitgelegd waarom de nieuwe manier van aangifte doen beter bij ZZP'ers past.

In het tweede deel van het programma zal Kennispartner InformerOnline laten zien hoe u eenvoudig en snel zelf een online boekhouding kunt inrichten. In 4 stappen worden alle aspecten van een online boekhouding tot en met de btw aangifte met u doorgenomen. Aan de hand van allerlei praktijkvoorbeelden bent u na afloop van deze workshop in staat een goede start te maken met uw eigen online boekhouding.

Deelname aan deze workshop is gratis!

Deel deze pagina: