Workshop ZZPijl: "Gedachten zijn krachten"

Gedachten bepalen je gedrag. En je gedrag bepaalt je resultaat. Als je een beter resultaat wilt bereiken, zul je dus je gedachten moeten veranderen.

Praktische informatie

ZZPijl
Workshop
Regio IJsselstein, Lopik en Krimpenerwaard. Definitieve locatie volgt nog.

Programma

Als je focust op de mogelijkheden, en de moeilijkheden op de tweede plaats zet, kom je verder dan je zelf denkt! Mental coach Rob Wuijster vertelt ons hoe je je eigen gedachten kunt beïnvloeden, zodat je je anders gaat gedragen. En een beter resultaat krijgt!

”Our thoughts and imagination are the only real limits to our possibilities.”

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mental coach in de topsport. Hij spreekt bij bedrijven, in de topsport en voor ondernemers.

ZZPijl

ZZPijl, collectief partner van ZZP Nederland, is de vereniging voor zelfstandig ondernemers in IJsselstein, Lopik en Krimpenerwaard.

ZZPijl organiseert Jaarlijks organiseert ZZPijl bijeenkomsten met een interessant thema en borrels om van elkaar te leren en elkaar te ontmoeten. Achter de schermen zit ZZPijl in het Economisch Platform van zowel IJsselstein, Lopik als Krimpenerwaard en werken we veel samen met andere organisaties in de regio.

Word lid van ZZPijl, en:

  • ontmoet interessante collega-ondernemers;
  • kom naar gezellige, leerzame bijeenkomsten;
  • bepaal mee waar de evenementen en bijeenkomsten over gaan;
  • groei zelf als ondernemer;
  • denk mee met andere ondernemers, waarbij ook voor jou verrassende nieuwe ideeën vrij komen en nieuwe business ontstaat;
  • krijg als eenpitter een stem in belangrijke ontwikkelingen in je gemeenschap

Deelnemen aan deze workshop en/of kennismaken met ZZPijl?

Deelname is gratis, wel graag even aanmelden via onderstaande knop.

Hier aanmelden

Deel deze pagina: