Zacht werken voor drukke professionals

ZZPijl, vereniging voor zelfstandig ondernemers in IJsselstein, Lopik en Krimpenerwaard en collectief partner van ZZP Nederland, organiseert op 11 februari 2019 een lezing over 'zacht werken'. Je leert hoe je nooit meer hoeft te rennen en te haasten, omdat je leert hoe om te gaan met je tijd. De lezing wordt verzorgd door dr. ir. Ellen de Lange-Ros.

Praktische informatie

ZZPijl
Informatiebijeenkomst
Het Kruispunt, Touwlaan 36 te IJsselstein

Over dr. ir. Ellen de Lange-Ros

Ellen helpt professionals om sneller te groeien met zacht werken. Ze ontdekte als game-journalist zelf al vroeg de voordelen van sociale media en online marketing en paste die succesvol toe in haar eigen bedrijf. Daarover schreef ze het boek Een zaak van fans. Toen ze zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze haar tweede boek, over tijd maken en zacht werken.

Ellen werkt met zzp-ers en ondernemers, maar werkte ook voor grote organisaties als KPN, TNT Post, Bosch-Siemens, Fujitsu en vele anderen.

Wilt u deze lezing bijwonen?

De lezing is voor leden van ZZPijl. Bent u nog geen lid van ZZPijl maar nieuwsgierig wat deze vereniging u kan bieden? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Deelname is gratis, aanmelden verplicht.

Hier aanmelden

Over ZZPijl

ZZPijl is de vereniging voor zelfstandig ondernemers in IJsselstein, Lopik en Krimpenerwaard. Jaarlijks organiseert ZZPijl bijeenkomsten met een interessant thema en borrels om van elkaar te leren en elkaar te ontmoeten. Achter de schermen zit ZZPijl in het Economisch Platform van zowel IJsselstein, Lopik als Krimpenerwaard en werkt veel samen met andere organisaties in de regio. Meer over ZZPijl leest u hier.

Deel deze pagina: