ZP-beurs Hardenberg (Save the date)

Collectief partner van ZZP Nederland, de Vechtdal Professionals, organiseert komend najaar een evenement dat we u niet willen onthouden. Dit evenement wordt gehouden op 4 oktober in de Evenementenhal te Hardenberg.  De Vechtdalprofessionals wil door dit evenement aan het lokale bedrijfsleven zichtbaar maken hoeveel kennis, kunde en professie zelfstandigen in huis hebben.

Praktische informatie

Evenementenhal te Hardenberg, Energieweg 2

Deelnemen als standhouder?

Als ZP-Professional kunt u aan deze beurs deelnemen als standhouder. De mogelijkheid om uzelf zichtbaar te maken! Er is plaats voor totaal 65 deelnemers.

Deelname kost €109,-. Daarvoor heeft u een ruimte van 2x2 meter, die u zelf kunt inrichten. Hierbij zijn teven 8 consumptiebonnen inbegrepen.

Geef u uiterlijk 1 augustus op via ikstaopdebeurs@vechtdalprofessionals.nl

Vechtdal Professionals

Vechtdal Professionals is een netwerkvereniging voor en door zelfstandig ondernemers in Hardenberg e.o. waarin individuele krachten gebundeld worden. Het platform fungeert tevens als aanspreekpunt, waardoor ze gespreks- en onderhandelingspartner zijn voor andere partijen zoals lokale overheden en andere samenwerkingsverbanden van ondernemers.

Deel deze pagina: