ZP-beurs Hardenberg

Collectief partner van ZZP Nederland, Vechtdal Professionals, organiseert de ZP-beurs op 4 oktober in de Evenementenhal te Hardenberg.  Vechtdal Professionals wil met dit evenement aan het lokale bedrijfsleven zichtbaar maken hoeveel kennis, kunde en professie zelfstandigen in huis hebben. De toegang is gratis.

Praktische informatie

Vechtdal Professionals
Beurs
Restaurant 3 van de Evenementenhal te Hardenberg, Energieweg 2, entree 5

Programma

Persoonlijke kennismaking met de zelfstandig ondernemers uit het Vechtdalgebied staat centraal op deze beurs. De officiële opening zal plaatsvinden om 16.30 uur door de voorzitter van Vechtdal Professionals, Nanny Schutte. Ook ZZP Nederland mag hier een rol spelen. Frank Alfrink, directeur van ZZP Nederland, zal tijdens de centrale opening kort ingaan op het ondernemerschap en politieke actualiteiten op ondernemersgebied. Daarna kunt u zich ongestoord laten informeren over de verschillende diensten die de standhouders u te bieden hebben.

Vechtdal Professionals

Vechtdal Professionals is een netwerkvereniging voor en door zelfstandig ondernemers in Hardenberg e.o. waarin individuele krachten gebundeld worden. Het platform fungeert tevens als aanspreekpunt, waardoor ze gespreks- en onderhandelingspartner zijn voor andere partijen zoals lokale overheden en andere samenwerkingsverbanden van ondernemers.

U kunt gratis deelnemen aan deze beurs

Hier aanmelden

Deel deze pagina: