ZZP werkplaats Start&Groei

ZZP werkplaats Start&Groei

31 mei 2018 tussen 18.30-22.00 uur te Ede de ZZP werkplaats ‘Start&Groei’ voor ondernemers

Direct aanmelden

ZZP werkplaats Start&Groei te Ede

De ZZP werkplaats ‘Start&Groei’ is de unieke gelegenheid voor zzp'ers om te netwerken met ondernemers uit eigen regio en om kennis op te doen bij de workshops die worden gegeven.

De avond bestaat uit twee workshoprondes met ieder drie workshops. Zit de workshop van jouw voorkeur vol? Wees niet getreurd want naast de workshops is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen aan verschillende specialisten op het informatieplein. Medewerkers van ZZP Nederland, HNK Ede, Knab, Privacy Zeker en Vindjeklant.nl zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Na de twee workshoprondes wordt er afgesloten met een netwerkborrel die eindigt om 22.00 uur.

Deelname aan de werkplaats is gratis, er is slechts plek voor 150 deelnemers.

Programma

  • 18.30 uur: Inloop genodigden met koffie en thee
  • 19.00 uur: Opening in sociale hart van HNK
  • 19.45 uur: Workshopronde 1
  • 20.30 uur: Workshopronde 2 
  • 21.15 uur: Netwerkborrel
  • 22.00 uur: Einde avond

Partners


Workshops

​Het maken van uw eigen Financieel Plan

Eenvoudig zelf je situatie bij pensioen inzichtelijk maken​

De laatste tijd lees je in veel artikelen en nieuwsberichten over de wijzigingen en verantwoordelijkheden die een ZZP’er zou moeten nemen als het gaat om pensioen (en arbeidsongeschiktheid). Daarbij staat nooit wat dit nou betekent voor jouw persoonlijke (financiële) situatie? Terwijl dat juist het belangrijkste is!

Tijdens deze workshop legt Oskar Barendse uit hoe jij eenvoudig zelf kan zien of jij je financiën bij (onder andere) pensioen goed geregeld hebt en hoe je hier actie op kan ondernemen.

Help! Hoe kom ik aan klanten?

Tips en trucs voor het vinden van opdrachtgevers

Iedere startende ondernemer heeft klanten nodig. Adinda Keizer van Vindjeklant.nl vertelt je welke stappen je kunt zetten om zichtbaar te worden in de markt.  
Adinda Keizer is 10 jaar ondernemerscoach en trainer. Ze is doelgericht, ze stelt kritische vragen en durft jou de spiegel voor te houden. Ze is praktisch en met een vleugje humor helpt ze jou om je bedrijf professioneel in de markt te profileren en zo nieuwe klanten te vinden. Ook als spreker kan ze met haar kennis en enthousiasme een groep ondernemers inspireren. Kenmerkend voor de werkwijze is dat Adinda altijd op de stoel van je klant gaat zitten en jou helpt denken vanuit de klant.

Bent u AVG-proof?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat per 25 mei in.

De nieuwe privacywet is nu bijna een week van kracht. Heb je al je zaken voldoende geregeld. Had je nog meer moeten doen? Kor de Boer van Privacy Zeker neemt de AVG met je door. 

Als ondernemer verwerk je vaak persoonlijke informatie van je klanten, of van de klanten van je klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam, adresgegevens of e-mail. Een verkeerd geadresseerde e-mail of een verloren usb stick, een datalek kan je zomaar overkomen. Heb jij daarnaast het verplichte privacybeleid al met je klanten gedeeld en alle procedures op orde? Allemaal verplichtingen onder de privacywetgeving. Privacy Zeker biedt tools aan voor de zelfstandige ondernemer zodat je eenvoudig kunt voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. 


Infoplein

Even geen tijd voor de workshop of een dringende vraag, meld je dan even op het informatieplein. De medewerkers van ZZP Nederland zijn aanwezig om je ondernemersvragen te beantwoorden. Maar na de workshop zijn ook de vertegenwoordigers van die organisaties gaarne bereid om je vragen te beantwoorden. Kom ook kennis maken met ZZP Valley, de lokale vertegenwoordiger van zzp’ers in Ede en omgeving.