Lease en Shortlease voor ZZP’ers

Mobiliteit

‘Op een dag waag je de sprong in het diepe en ga je er voor’

De knoop is doorgehakt, de eerste stap is gezet. Het is je droom om zelfstandig te werken en je hebt de keuze gemaakt om er voor te gaan. Je ondernemersplan ligt al een poosje klaar en je droom wordt nu werkelijkheid.

Stap voor stap

Je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, nu is het officieel! Je hebt nagedacht over alle facetten, je doel (groep), financiën, logo’s, opdrachten, huisvesting, verzekeringen, administratie en last but not least; een auto of bedrijfswagen. Tenslotte wil je jezelf en je bedrijf meteen goed op de kaart zetten. Een representatieve auto of bedrijfswagen is hier een groot onderdeel van.

Oriënteren

Als (startende) ZZP’er is het helaas niet altijd even gemakkelijk om een auto te kunnen leasen. Je onderneemt nog niet lang genoeg, er is onvoldoende liquiditeit, er zijn nog geen jaarcijfers etc. Wat nu? Je wilt natuurlijk representatief mobiel zijn en met een mooie auto of bedrijfswagen naar je klanten toe. Een eerste indruk maak je immers maak één keer.

Lease en shortlease júist wel voor ZZP’ers

Je denkt dat een langdurig leasecontract misschien geen optie voor je is. Toch zijn er veel mogelijkheden waar zzp’ers wellicht helemaal geen weet van hebben. Er zijn meerdere autoleasebedrijven die jarenlange ervaring hebben met zzp’ers en daardoor júist wel de samenwerking met jou aan willen gaan!

Wensen worden mogelijkheden

Voorbeeld van dergelijke partijen zijn wij; Shortleaseland B.V. en Bedrijfswagenleasing B.V. We kijken graag samen naar je wensen. Gaat je voorkeur uit naar een mooie, compacte auto of maak je wekelijks veel kilometers en ga je voor wat meer comfort? Of kies je voor een mooie bedrijfswagen? Een korte looptijd omdat de toekomst nog wat onzeker is of juist een lange looptijd omdat je zeker bent van je zaak. Er zijn mogelijkheden genoeg voor zowel shortlease als gewone lease, personenauto’s én bedrijfswagens. Samen nemen we alle mogelijkheden door en zo ontstaat er een contract helemaal passend bij jou en je bedrijf.

Shortleaseland B.V. en Bedrijfswagenleasing B.V. zijn partners van ZZP Nederland en helpen je graag op weg! Lees hier het lease-aanbod.

Rachel Cornelissen

Deel deze pagina: