Aanmeldformulier collectief Bouwmaat

Aanmelden bij ZZP Nederland

Op deze pagina kunt u zich aansluiten bij ZZP Nederland wanneer u gebruik kunt maken van de collectieve aansluiting via Bouwmaat.

Voor uw collectief heeft u een actiecode nodig, de actiecode voor Bouwmaat is BM001. U wordt verzocht dit inschrijfformulier volledig in te vullen. Vergeet niet uw actiecode in te vullen. Afhankelijk van uw collectief kan het zijn dat u uw IBAN dient in te vullen.

Het collectieve abonnement via Bouwmaat kost u slechts €18.50 excl. btw per 12 maanden, het totaalbedrag inclusief btw is dus € 22.39. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij u zich een maand voor de verloopdatum afmeldt.

Na het versturen van dit aanmeldformulier en een geslaagde iDeal-betaling ontvangt u een e-mail met uw aansluitnummer en een verzoek om een wachtwoord aan te maken. Let op: als u geen e-mail van ons krijgt, controleer dan uw spam-map en/of map ongewenste mail. Met deze gegevens kunt u inloggen op "Mijn ZZP Nederland" (rechts bovenaan de pagina). Hier kunt u uw gegevens controleren en een nieuw wachtwoord aanmaken.

Persoonlijke gegevens

  • Bedrijfsgegevens

  • Abonnementsgegevens

    •  
Totaalbedrag

€ 0,00

Inclusief BTW