Home

Gezondheidstips van het Zilveren Kruis

Zilveren Kruis logo

Zilveren Kruis Achmea helpt ondernemers met financiën

Achmea heeft samen met andere verzekeraars en banken een nieuwe dienst opgezet om ondernemers te helpen met hun financiële situatie: Geldfitzakelijk.nl.

Geldfit Zakelijk is de nieuwe online test voor ondernemers en zzp'ers die door de Nederlandse Schuldhulproute, in samenwerking met ondernemersorganisaties, banken en verzekeraars, is gelanceerd. Via de gratis test op geldfitzakelijk.nl kunnen ondernemers en zzp’ers bekijken hoe zij er financieel voor staan en waar ze terecht kunnen voor hulp. 

Onbezorgd op vakantie met de app Zilveren Kruis Wijzer

Vakantie, echt iets om naar uit te kijken. De voorpret begint al bij het boeken. Welk land wordt het? Ga je voor zon, zee en strand? Of liever wat meer cultuur? Wat je ook kiest, het dromen kan beginnen. Toch is het goed om te beseffen dat ook in het paradijs een ongelukje op de loer ligt. Een kwallenbeet, buikloop, huidirritatie, het kan jezelf overkomen, maar ook je kinderen.

Met de app Zilveren Kruis Wijzer heb je in het buitenland altijd vertrouwde Nederlandse zorg bij de hand. Ga onbezorgd op vakantie. Download gratis de app Zilveren Kruis Wijzer voor vragen over je gezondheid op reis. Zo staan we je ook op vakantie bij met raad en daad.

NAAR DE APP ZILVEREN KRUIS WIJZER

Terugkijken webinars

Webinar: ‘Samen sterk voor een schuldenzorgvrij ondernemend Nederland’

Op donderdag 21 januari jl. is er een landelijk webinar geweest (georganiseerd door SchuldenLab en Centraal Beheer Achmea), waar ondernemersorganisaties, gemeentes, banken, verzekeraars en ministeries een aantal oplossingsrichtingen voor ondernemers bespraken. Vanuit de ambitie om een persoonlijk zakenpartner te zijn, die proactief bijdraagt aan de bedrijfscontinuïteit en groei van ondernemers, heeft Centraal Beheer een steentje bij mogen dragen. Van een pilot naar landelijke impact is het mooiste dat zij konden behalen. Daarnaast waren zij zeer verheugd met het feit dat Koningin Máxima wilde aanschuiven. Zij volgt een aantal gesprekken, onder andere met de voorzitters van het VvV, NVB en MKB Nederland.

De webinar is hier terug te kijken 

 

Webinar: Ondernemen in crisistijd: hoe nu verder?
Op 14 april 2020 organiseerden wij een webinar over ondernemerschap in crisistijd. Daarin gingen Ralph van Dam (Centraal Beheer), Jacqueline Zuidweg (MKBDoorgaan.nl), Jeroen Koster (MKBDoorgaan.nl) en Kees de Jong (nlgroeit) in gesprek en gaven ze praktische informatie en tips.

De webinar voor en door ondernemers
Onze sprekers zijn allemaal ondernemers en ervaringsdeskundigen. Zij weten als geen ander hoe het werkt in de praktijk. Ook in tijden van crisis. In 1 uur krijgt u praktische informatie en tips van ervaren ondernemers over wat te doen in crisistijd. 

Na het webinar weet u onder andere:

  • Welke maatregelen of keuzes er zijn om uw onderneming aan te passen aan de nieuwe situatie
  • Hoe u als ondernemer zelf deze crisis doorkomt
  • Hoe u doorgaat nu en later na de crisis.

HIER AANMELDEN OM WEBINAR TERUG TE KIJKEN

Actify

We weten het allemaal: meer bewegen, gezonder eten, beter slapen en voldoende ontspannen hebben invloed op uw gezondheid. En nee, dit hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Maak kennis met Actify, uw persoonlijke digitale coach van Zilveren Kruis.

DOWNLOAD DE APP

Tips voor lichaam en geest

Zilveren Kruis heeft een webpagina met informatie over het Coronavirus, met tips voor lichaam en geest en app de Vakantiedokter over vragen rondom Corona. Ook rondom de actualiteit m.b.t. mondkapjes vind je hier informatie. Lees meer over:

Online Magazine

Zilveren Kruis heeft een online ‘Magazine’. Het magazine is opengesteld op de onze website via de navigatiebalk. De inspirerende content verdelen we onder in thema’s die passen bij het totaalplaatje van gezondheid. Lezers kunnen zich in het magazine laten inspireren om meer te bewegen en te ontspannen, beter te slapen en gezonder te eten. Maar bijvoorbeeld ook tips vinden om financieel fit te worden of om zorg goed te regelen. Want gezondheid is meer dan niet ziek zijn.

NAAR HET MAGAZINE

Ondernemen in crisistijd
Op deze pagina