ZZP Hypotheken

Het kopen van een huis is een hele mooie en spannende periode. Waarschijnlijk is het ook de grootste financiële beslissing die u gaat nemen. De verplichtingen die u daarmee aangaat zoals kosten en aflossing zijn van invloed op uw besteedbaar inkomen voor zeer lange tijd. Voor startende zzp’ers was het haast ondoenlijk om een hypotheek aan te gaan. Er zijn nu echter wel mogelijkheden ook voor starters.

Hypotheekadvisering

ZZP Nederland vindt dat ze als belangenbehartiger en serviceverlener ook op het gebied van hypotheken en financiële dienstverlening iets moet kunnen betekenen. Daarom heeft ZZP Nederland voor de meer dan 40.000 aangesloten zelfstandigen ZZP Nederland Hypotheken in het leven geroepen. Dit is de handelsnaam van de hypotheekafdeling die onder ZZP Nederland Verzekeringen valt.

ZZP Nederland Hypotheken heeft de benodigde AFM- vergunningen en specifieke, ervaren vakmensen in dienst genomen die u kunnen adviseren zoals dat bij een belangenbehartiger past: kostenbewust, nuttig en betaalbaar. Daarnaast heeft ZZP Nederland Hypotheken overeenkomsten gesloten met diverse grote hypotheekverstrekkers die, meer dan voorheen, met open vizier kijken naar mogelijkheden voor (startende) zzp’ers.

ZZP Hypotheek oversluiten

Ook de mogelijkheden voor het oversluiten van uw huidige hypotheek, om bijv. te profiteren van de lage rentes, of om een andere aflossingsvorm te kiezen, kunnen worden doorgenomen. Zelfs als uw hypotheek hoger is dan de huidige waarde van uw woning zijn er mogelijkheden.

Voordelig traject voor aangesloten zzp'ers

Daar waar u over het algemeen een zeer fors bedrag kwijt bent voor een advies- en bemiddelingstraject, betaalt u, indien u bent aangesloten bij ZZP Nederland € 1.100 voor het gehele traject. Dit is nog exclusief de kosten voor het gecertificeerd vaststellen van uw ondernemersinkomen, deze kosten zijn € 250 exclusief btw voor een inkomensbepaling bij een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Voor overige inkomensbepalingen betaalt u € 300 exclusief btw. Het eerste oriënterende gesprek is voor leden gratis.

Meer informatie?

Wilt u graag weten wat in uw  situatie de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op voor het inplannen van een eerste inventarisatiegesprek: 050-7001952 of mail naar finadvies@zzp-nederland.nl

Let op: U moet wel aangesloten bij ZZP Nederland zijn. Indien u nog niet bent aangesloten; sluit u aan en profiteer direct van onze dienstverlening.

Deel deze pagina: