Hypotheekadvies voor ZZP'ers

Wilt u snel duidelijkheid wat u als ZZP-er aan hypotheek kunt krijgen? Ook als u nog geen drie jaar ondernemer bent is het mogelijk om een hypotheek aan te vragen. ZZP Nederland Hypotheken heeft ervaren vakmensen in dienst die u kunnen adviseren bij het verkrijgen van een hypotheek zoals dat bij een belangenbehartiger past: kostenbewust, nuttig en betaalbaar.

Scherp tarief

Als ondernemer weet u vaak pas heel laat in het hypotheektraject of de hypotheek wel of niet haalbaar is. Dit vindt ZZP Nederland ongewenst. Daarom kunt u nu terecht bij ZZP Nederland Hypotheken voor duidelijk advies over uw hypotheek tegen een zeer scherp advies- en bemiddelingstarief. De unieke gecertificeerde inkomensverklaring wordt voorafgaand aan het adviestraject opgemaakt en dient separaat betaald te worden. Deze inkomensverklaring kost €250 - €300 excl. btw en wordt al door veel geldverstrekkers als stabiel rekeninkomen gehanteerd. Hierdoor weet u snel waar u aan toe bent!

Unieke werkwijze

ZZP Nederland Hypotheken heeft overeenkomsten gesloten met diverse grote geldverstrekkers die met open vizier kijken naar de hypotheekmogelijkheden voor (startende) ZZP-ers. De werkwijze van ZZP Nederland Hypotheken is uniek:

  • Gratis eerste oriëntatiegesprek
  • Snel duidelijkheid over de mogelijkheden en uw inkomen
  • Voordelig traject voor advies en bemiddeling € 1.100
  • Inkomensverklaring zien hypotheekverstrekkers als zeker inkomen

Meer weten of afspraak maken

Wilt u graag weten wat in uw situatie de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op voor het inplannen van een eerste inventarisatiegesprek.

Vragen?

Wilt u graag weten wat in uw  situatie de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op

(050) 7001952

Stuur een berichtZZP Nederland

ZZP Nederland vindt dat ze als belangenbehartiger en serviceverlener ook op het gebied van hypotheken en financiële dienstverlening iets extra's moet kunnen betekenen. Daarom heeft ZZP Nederland voor de meer dan 41.000 aangesloten zelfstandigen ZZP Nederland Hypotheken in het leven geroepen. Voor een eerste oriënterend gesprek is aansluiting bij ZZP Nederland nog niet nodig. Indien u het advies- en bemiddeltraject aangaat dient u zich wel aan te sluiten bij ZZP Nederland. 

Deel deze pagina: