ZZP Nederland strijdt voor het ondernemerschap, steun het initiatief

Er komen spannende tijden aan voor jou als zelfstandig ondernemer. Politici roeren zich weer, want de verkiezingen komen eraan. Standpunten worden ingenomen, maar zoals nu eigenlijk al blijkt, worden de ondernemers miskend. Als er al iets geroepen wordt over ondernemers dan is het dat de zelfstandigenaftrek moet verdwijnen, dat er minimumtarieven in cao’s moeten worden vastgelegd en dat er verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandig ondernemers moeten komen. Kortom, als er al wordt gesproken over ondernemers, dan is dat bijna altijd negatief.

ZZP Nederland strijdt voor het behoud van ondernemerschap en omdat in Den Haag slechts aantallen tellen, hebben wij daarbij jouw hulp nodig in de vorm van jouw abonneeschap. Via de link onderaan deze pagina kun je je bij ons aansluiten met 5 euro korting op de administratiekosten, je betaalt dan slechts 22,50 euro p.j. Sluit je direct aan

Wie zijn wij?

ZZP Nederland vormt het grootste collectief van ZZP’ers met meer dan 44.000 aangesloten abonnees. Wil  je helpen onze stem in de politiek luider te maken? 

Natuurlijk zijn wij niet alleen jouw stem in Den Haag, maar bieden wij nog veel meer voordelen o.a.:

  • Startersadvies
  • Gratis modelcontracten en leveringsvoorwaarden
  • Volledige ondersteuning via de helpdesk
  • Debiteurenbeleid en eerstelijns juridisch advies
  • Juridisch advies door ervaren juristen (optioneel)
  • Korting op collectieve zorgverzekeringen
  • Gratis ZZP Factuurprogramma

Meer weten of aansluiten

Sluit vandaag nog aan bij ZZP Nederland en maak direct gebruik van al onze voordelen. Je bent al aangesloten voor 22,50 euro per jaar.

Vragen?

Heeft u vragen over het lidmaatschap? Onze ondernemershelpdesk staat voor u klaar.

(050) 3144 344


Deel deze pagina: