ZZP Nederland strijdt voor het ondernemerschap, steun het initiatief

Er komen spannende tijden aan voor u als zelfstandig ondernemer. Politici roeren zich weer, want de verkiezingen komen eraan. Standpunten worden ingenomen, maar zoals nu eigenlijk al blijkt, worden de ondernemers miskend. Als er al iets geroepen wordt over ondernemers dan is het dat de zelfstandigenaftrek moet verdwijnen, dat er minimumtarieven in cao’s moeten worden vastgelegd en dat er verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandig ondernemers moeten komen. Kortom, als er al wordt gesproken over ondernemers, dan is dat bijna altijd negatief.

ZZP Nederland strijdt voor het behoud van ondernemerschap en omdat in Den Haag slechts aantallen tellen, hebben wij daarbij uw hulp nodig in de vorm van uw lidmaatschap. Via de link onderaan deze pagina kunt u zich bij ons aansluiten met 5 euro korting op de administratiekosten, u betaalt dan slechts 22,50 euro p.j. Sluit u direct aan

Wie zijn wij?

ZZP Nederland vormt het grootste collectief van ZZP’ers met meer dan 42.000 aangesloten leden. Wilt u helpen onze stem in de politiek luider te maken? 

Natuurlijk zijn wij niet alleen uw stem in Den Haag, maar bieden wij nog veel meer voordelen o.a.:

  • Startersadvies
  • Gratis modelcontracten en leveringsvoorwaarden
  • Volledige ondersteuning via de helpdesk
  • Debiteurenbeleid en eerstelijns juridisch advies
  • Juridisch advies door ervaren juristen (optioneel)
  • Korting op Collectieve zorgverzekeringen
  • Gratis ZZP Factuurprogramma

Meer weten of aansluiten

Word vandaag nog lid van ZZP Nederland en maak direct gebruik van al onze voordelen. U bent al lid voor 20 euro per jaar.

Vragen?

Heeft u vragen over het lidmaatschap? Onze ondernemershelpdesk staat voor u klaar.

(050) 3144 344


Deel deze pagina: