(050) 700 1950
Stuur een bericht

Aanbiedingen

T-Mobile SIM-Only €18,66 per maand


  •  Onbeperkt bellen en sms-en, incl. 300 minuten buitenlandbundel binnen de EU
  •  1GB data op het beste 4G netwerk
  •  Het aanbod is voordelig uit te breiden met extra data
  •  Zeer voordelig toestel mogelijk tegen bijbetaling

Ga naar http://inkoopcollectief.zzp-nederland.nl/categorie/telefonie voor alle mobiele acties
Meer weten over deze actie? U kunt ons bereiken op: 020 30 32 635
Pinnen met korting op mobiel pinapparaat


Kunnen uw klanten al bij u pinnen? Dat kan met de kaartlezer van SumUp! Bij SumUp bent u volledig flexibel. U heeft geen vaste kosten, u betaalt alleen per transactie.
Bestel de SumUp kaartlezer nu tijdelijk voor slechts €39 ipv €79. Ga naar sumup.nl/zzp-nederland en profiteer nu van deze ZZP Nederland aanbieding.

Gratis boekhoudcursus en korting op boekhoudprogramma


Veel ZZP’ers maken via ZZP Nederland al gebruik van het gratis online facturatiepakket Informer ZZP Factureren. Maar wist je dat je heel eenvoudig nog meer van de boekhouding zelf kunt doen? Met Informer ZZP Boekhouden kun je ook inkoopfacturen en betalingen verwerken en daardoor zelf de BTW-aangifte doen. Op die manier heb je sneller de juiste cijfers en kun je veel geld besparen op je administratiekosten!

De Belastingdienst onderschrijft met het afgeven van het Keurmerk Zeker-Online de kwaliteit van InformerOnline o.a. op het gebied van dataveiligheid.


Voor ZZP’ers is een speciale online boekhoudcursus ontwikkeld, die niet bedoeld is om ZZP’ers om te scholen tot boekhouder, maar hen net dat beetje kennis en vertrouwen geeft om de boekhouding zelf te doen. De gratis cursus is te bereiken via www.boekhouden-voor-beginners.nl

Voordeelpakket: ZZP Belastingen en ZZP Administratie


Met het handboek Zelfstandig zonder Personeel en de Belastingwijzer voor Zelfstandigen heeft u alle expertise in huis om succesvol als ondernemer te zijn. De twee boeken worden in één pakket geleverd en daarmee een stuk voordeliger.
Normaal betaalt u voor de boeken € 49,-. Met korting betaalt u € 35, -.

Korting op jaarabonnement ZTalks magazine


ZTalks magazine is het eerste en meest inspirerende magazine voor ondernemende zzp’ers. Heldere en praktische artikelen met als doel de zzp'er te laten groeien, oplossingen te bieden en voordeel te bezorgen.
Het magazine helpt de zzp'er naar de "Next Level" van ondernemerschap.
Exclusief voor ZZP Nederland leden een jaarabonnement voor maar 29 euro (4 x per jaar bij jou op de deurmat).
​Kortingscode: ZZPNED

www.ztalksmagazine.nl


Deel deze pagina: