Gratis online factuurprogramma

Service

ZZP’ers die zijn aangesloten bij ZZP Nederland kunnen gratis online facturen en offertes sturen met InformerOnline. De offertes en facturen kunnen worden opgemaakt in de eigen huisstijl en direct vanuit het programma worden verstuurd.

De facturen worden verstuurd in goedgekeurd UBL-formaat volgens de nieuwe regels omtrent factureren die per 1 januari 2017 gaan gelden.

Naar smaak instellen en razendsnel factureren

Voordat je de eerste factuur stuurt kun je alles naar eigen smaak inrichten. Je kiest een van de standaard templates, voegt je logo toe of je gebruikt je huidige briefpapier. Je zorgt dat alle contactinformatie goed is ingevuld, de juiste betalingscondities ingevoerd zijn en alle teksten op de facturen en e-mails kloppen.

Vervolgens stuur je razendsnel een factuur!

Herinneringen en aanmaningen

Soms blijft een betaling uit en moet je een herinnering of aanmaning versturen. In één oogopslag zie je in InformerOnline voor welke facturen je een herinnering of aanmaning zou kunnen versturen. Vervolgens verstuur je ook de herinnering met één druk op de knop

Voldoet aan de eisen van de Belastingdienst

De overheid verandert i.v.m. een aantal EU-richtlijnen per 1 januari 2017 een aantal regels op het gebied van e-factureren. Met InformerOnline verstuur je een goedgekeurde UBL-factuur die voldoet aan deze nieuwe regels. Bovendien zorg je er met InformerOnline voor dat alle verplichte factuureisen daadwerkelijk op je factuur staan. Zo voorkom je problemen met de Belastingdienst.

Uitbreiden naar online boekhoudpakket

Het versturen van een factuur is natuurlijk maar een deel van de administratie. Wil je ook de rest van je boekhouding doen? Ook dat kan met InformerOnline. Bespaar veel tijd met de automatische boekingsrobots en verstuur zelf je BTW aangifte direct vanuit InformerOnline naar de Belastingdienst. Ontdek hier meer over de ZZP Boekhoudpakketten van InformerOnline.


Gratis voor aangesloten zelfstandigen van ZZP Nederland

Informer Software is al jarenlang de vaste partner van ZZP Nederland op het gebied van betaalbare administratiesoftware voor zelfstandigen. Het online facturatiepakket kent normaliter een prijs van €5 per maand, maar is voor aangeslotenen bij ZZP Nederland gratis te gebruiken.

Wilt u gebruik maken van dit voordeel?

Sluit u dan aan bij Stichting ZZP Nederland voor slechts € 22,50 p.j. excl. BTW. Bent u al aangesloten? Dan kunt u nu inloggen in "Mijn ZZP Nederland" en direct gebruik maken van dit voordeel.

Aansluiten bij ZZP Nederland

Flexibele helpdesk

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij de helpdesk van InformerOnline. De helpdesk is online te bereiken van 9 tot 21 uur en meestal bent u binnen 5 minuten geholpen.


Al bij ZZP Nederland aangesloten?

Om gebruik te maken van het gratis factuurprogramma kunt u onderstaande knop gebruiken. Hiervoor dient u uw inloggegevens te gebruiken want het factuurporgramma is alleen voor aangeslotenen van Stichting ZZP Nederland.


Deel deze pagina: