Tankkaart voor o.a. Q8, Tango en OK

Geen gedoe meer met losse tankbonnetjes en ook nog een voordeel van minimaal 11 cent per liter op de landelijke adviesprijzen. Als ZZP'er wordt tanken weer plezieriger met een voordelige tankkaart. Als u aangesloten bent bij ZZP Nederland kunt u de gratis Q8 Liberty Card bestellen en genieten van de 11 cent korting op de landelijke adviesprijs bij de pomp. Hiermee kunt u tanken bij alle tankstations van Q8, Tango, Texaco*, OK, Q8 ODN, Sakko en Q8 SMD in Nederland.
*Bij Texaco ontvangt u 7 cent (ex btw) op de landelijke adviesprijs.

Met de kaart ontvangt u in de meeste gevallen een forse korting. Zo krijgt u standaard met de kaart 11 cent korting op de Q8 landelijke adviesprijs bij iedere liter die u tankt. Soms is de prijs bij tankstations van het Tango-netwerk al iets lager dan de ZZP Nederland korting. Als u bij een van de pompen tankt die zelf al stunt met zeer lage prijzen betaalt u altijd de laagste prijs.

De voordeligste tankkaart is gratis

Op veel andere brandstofpassen voor MKB bent u al snel €70,- per jaar aan kosten kwijt,waar u niets aan heeft, plus nog eens een borgstelling van minimaal €200,-. Daar moet u veel liters voor tanken om dat terug te verdienen. Bij de Q8 Liberty Card hoeft u van tevoren geen bedrag te storten. Daarnaast is de Q8 Liberty Card gratis. De gratis ZZP Nederland tankkaart is dus een stuk voordeliger dan de meeste andere brandstofpassen.

Wilt u gebruik maken van de gratis tankpas?

Sluit u dan aan bij Stichting ZZP Nederland voor slechts € 20 p.j. Bent u al aangesloten? Dan kunt u nu inloggen in "Mijn ZZP Nederland" en direct gebruikt maken van dit voordeel.

Aansluiten bij ZZP Nederland

Nooit meer gedoe met losse bonnetjes, altijd correcte btw nota

Met de Q8 Liberty Card ontvangt u twee keer per maand een elektronische factuur, welke na negen dagen automatisch geïncasseerd wordt. Deze factuur kunt u probleemloos in uw boekhouding verwerken en de btw volgens de richtlijnen retour vragen bij uw btw-aangifte. Voor de facturatie betaalt u, net als voor de kaart, geen administratiekosten. Heeft u vragen, bel dan met de Q8 klantenservice: 070-3152650.

Beneluxpas

Uw bedrijfsauto moet soms de grens over. Wellicht is het u opgevallen dat de brandstof in België een stuk voordeliger is dan in Nederland? Wist u dan misschien ook dat Q8 het één na grootste netwerk van tankstations in België heeft? Bij de bemande Q8 stations en de onbemande Q8 Easy tankstations kunt u ook terecht met de Q8 Liberty Card, de zakelijke  tankkaart van Tango en Q8 voor de hele Benelux. Heeft u al eerder de Q8 Liberty Card Nederland besteld en wilt u toch liever de Q8 Liberty Card Beneluxpas, dan kunt u deze kosteloos inwisselen bij Q8. Neem dan contact op met de Q8 klantenservice: 070-3152650. 

Al bij ZZP Nederland aangesloten?

Om gebruik te maken van de gratis tankkaart kunt u onderstaande link gebruiken. Hiervoor dient u uw inloggegevens te gebruiken want de service is alleen voor aangeslotenen van Stichting ZZP Nederland.

Deel deze pagina: