Tankkaart voor o.a. Q8, Tango en OK

Service

Geen gedoe meer met losse tankbonnetjes en ook minimaal 11 cent per liter op de landelijke adviesprijzen. Als zzp'er wordt tanken weer plezieriger met een voordelige tankkaart. Als je aangesloten bent bij ZZP Nederland en ingeschreven staat bij KVK kun je de gratis Q8 Liberty Card bestellen en genieten van de 11 cent korting op de landelijke adviesprijs. Hiermee kan je tanken bij alle tankstations van Tango, Q8, OK, Sakko enTexaco* in Nederland.
*Bij Texaco ontvang je 7 cent (ex btw) op de landelijke adviesprijs.


Met de kaart ontvang je in de meeste gevallen een forse korting. Zo krijg je standaard met de kaart 11 cent korting op de Q8 landelijke adviesprijs bij iedere liter die je tankt. Vaak is de prijs bij tankstations van het Tango-netwerk al iets lager dan de ZZP Nederland korting, dan merk je wellicht geen financieel voordeel van de tankpas, maar wel administratief, doordat je geen bonnetjes van je tankbeurten meer hoeft te bewaren. 

De voordeligste tankkaart is gratis

Op veel andere brandstofpassen voor MKB ben je al snel €70,- per jaar aan kosten kwijt,waar je niets aan hebt, plus nog eens een borgstelling van minimaal €200,-. Daar moet je veel liters voor tanken om dat terug te verdienen. Bij de Q8 Liberty Card hoef je van tevoren geen bedrag te storten. Daarnaast is de Q8 Liberty Card gratis. De gratis ZZP Nederland tankkaart is dus een stuk voordeliger dan de meeste andere brandstofpassen. 

De Q8 Liberty Card is 4 jaar geldig en wordt automatisch verlengd in de maand voorafgaand aan de vervaldatum, behalve wanneer de kaart in de laatste 4 maanden voor deze vervaldatum niet meer gebruikt is. Uiteraard wordt een kaart eerder vervangen indien deze niet meer goed werkt of beschadigd is. Er zijn geen kosten verbonden aan vervanging van de kaarten. Let op: om de kaart aan te vragen heb je wel een KvK-nummer nodig.

Nooit meer gedoe met losse bonnetjes, altijd correcte btw nota

Met de Q8 Liberty Card ontvang je twee keer per maand een elektronische factuur, welke na negen dagen automatisch geïncasseerd wordt. Deze factuur kan je probleemloos in je boekhouding verwerken en de btw volgens de richtlijnen retour vragen bij jouw btw-aangifte. Voor de facturatie betaal je, net als voor de kaart, geen administratiekosten. Heb je vragen, bel dan met de Q8 klantenservice: 070-3152650.

Beneluxpas

Jouw bedrijfsauto moet soms de grens over. Wellicht is het je opgevallen dat de brandstof in België een stuk voordeliger is dan in Nederland? Wist je dan misschien ook dat Q8 het één na grootste netwerk van tankstations in België heeft? Bij de bemande Q8 stations en de onbemande Q8 Easy tankstations kan je ook terecht met de Q8 Liberty Card, de zakelijke  tankkaart van Tango en Q8 voor de hele Benelux. Heb je al eerder de Q8 Liberty Card Nederland besteld en wil je toch liever de Q8 Liberty Card Beneluxpas, dan kan je deze kosteloos inwisselen bij Q8. Neem dan contact op met de Q8 klantenservice: 070-3152650. 

Al bij ZZP Nederland aangesloten?

Om gebruik te maken van de gratis tankkaart kan je onderstaande link gebruiken. Hiervoor moet je jouw inloggegevens gebruiken want de service is alleen voor aangeslotenen van Stichting ZZP Nederland.Deel deze pagina: