Tankkaart voor o.a. Q8, Tango en OK

Service

Geen gedoe meer met losse tankbonnetjes en ook nog een tijdelijk voordeel van minimaal 14 cent per liter op de landelijke adviesprijzen. Als ZZP'er wordt tanken weer plezieriger met een voordelige tankkaart. Als u aangesloten bent bij ZZP Nederland kunt u de gratis Q8 Liberty Card bestellen en genieten van de tijdelijke 14 cent korting op de landelijke adviesprijs. Hiermee kunt u tanken bij alle tankstations van Tango, Q8, OK, Sakko enTexaco* in Nederland.
*Bij Texaco ontvangt u 7 cent (ex btw) op de landelijke adviesprijs.

Tijdelijke actie: 14 cent korting aan de pomp in november-december 2018

In de maanden november en december van dit jaar ontvangt iedereen die is aangesloten bij ZZP Nederland en in het bezit is van een tankpas van Q8 Tango maar liefst 14 cent korting op de landelijke adviesprijs i.p.v de gebruikelijke 11 cent. 

Voordelen Q8 Tango tankpas:

  • Tanken bij 551 stations in Nederland (Tango, Q8, Sakko en Texaco)
  • Deze korting is ook langs de snelweg geldig, tenzij de pompprijs nog beter is.
  • U betaalt elke 2 weken per automatische incasso vanaf uw eigen rekening, dus achteraf.
  • Een gratis en realtime beheer- en declaratiesysteem voor btw-teruggave.
  • U betaalt alleen wat u heeft getankt en niet voor de pas.

Heeft u nog geen gratis Q8 Tango tankkaart? Vraag hem aan via onderstaande gele knop.Tijdelijk 14 cent korting op de landelijke adviesprijs
Tijdelijk 14 cent korting op de landelijke adviesprijs

De voordeligste tankkaart is gratis

Op veel andere brandstofpassen voor MKB bent u al snel €70,- per jaar aan kosten kwijt,waar u niets aan heeft, plus nog eens een borgstelling van minimaal €200,-. Daar moet u veel liters voor tanken om dat terug te verdienen. Bij de Q8 Liberty Card hoeft u van tevoren geen bedrag te storten. Daarnaast is de Q8 Liberty Card gratis. De gratis ZZP Nederland tankkaart is dus een stuk voordeliger dan de meeste andere brandstofpassen. 

De Q8 Liberty Card is 4 jaar geldig en wordt automatisch verlengd in de maand voorafgaand aan de vervaldatum, behalve wanneer de kaart in de laatste 4 maanden voor deze vervaldatum niet meer gebruikt is. Uiteraard wordt een kaart eerder vervangen indien deze niet meer goed werkt of beschadigd is. Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan vervanging van de kaarten.

Nooit meer gedoe met losse bonnetjes, altijd correcte btw nota

Met de Q8 Liberty Card ontvangt u twee keer per maand een elektronische factuur, welke na negen dagen automatisch geïncasseerd wordt. Deze factuur kunt u probleemloos in uw boekhouding verwerken en de btw volgens de richtlijnen retour vragen bij uw btw-aangifte. Voor de facturatie betaalt u, net als voor de kaart, geen administratiekosten. Heeft u vragen, bel dan met de Q8 klantenservice: 070-3152650.

Beneluxpas

Uw bedrijfsauto moet soms de grens over. Wellicht is het u opgevallen dat de brandstof in België een stuk voordeliger is dan in Nederland? Wist u dan misschien ook dat Q8 het één na grootste netwerk van tankstations in België heeft? Bij de bemande Q8 stations en de onbemande Q8 Easy tankstations kunt u ook terecht met de Q8 Liberty Card, de zakelijke  tankkaart van Tango en Q8 voor de hele Benelux. Heeft u al eerder de Q8 Liberty Card Nederland besteld en wilt u toch liever de Q8 Liberty Card Beneluxpas, dan kunt u deze kosteloos inwisselen bij Q8. Neem dan contact op met de Q8 klantenservice: 070-3152650. 

Al bij ZZP Nederland aangesloten?

Om gebruik te maken van de gratis tankkaart kunt u onderstaande link gebruiken. Hiervoor dient u uw inloggegevens te gebruiken want de service is alleen voor aangeslotenen van Stichting ZZP Nederland.Deel deze pagina: