Urenregistratiesysteem

Korting

Hoeveel tijd vergeet u te factureren?

ZZP Nederland houdt nauwgezet ontwikkelingen die een zelfstandige bezighoudt in de gaten. Zo werken veel zzp'ers met een uurtarief. TimeCounts heeft een tool ontwikkeld die wij nu voor onze aangesloten zelfstandigen met korting kunnen aanbieden.

Aan het einde van een drukke dag (of week) begint het tijdschrijven. Klant A, bespreking: 1 uur. Klant B, telefoon: 0,5 uur. Of was het drie kwartier? En de klusjes tussendoor? Dat telefoontje in de file? Komt dat allemaal op de factuur terecht?

Stelt u zich eens voor dat u na een dag hard werken een compleet overzicht zou hebben van wat u die dag hebt gedaan. Handig! U weet dan precies welke klant u voor welk tarief moet factureren. En er is geen discussie meer over het aantal gewerkte uren. U kunt ook in een oogopslag zien of u aan bepaalde zaken (denk: e-mailen) te veel tijd hebt besteed. Of juist te weinig (denk: acquisitie). En richting de Belastingdienst kunt u eenvoudig aantonen dat u voldoende uren hebt gewerkt voor de ondernemersaftrek.

Tijdschrijven achteraf

De meeste zzp'ers voeren hun urenadministratie achteraf in. U gaat zitten, pakt pen en papier of opent Excel, en u begint te graven in uw geheugen, agenda, e-mails en notities. Dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur bespreking met Agnes en Tim. Of was dat 12 uur? En wanneer had Eelco ook alweer gebeld? Deze manier van tijdschrijven is tijdrovend, niet accuraat en vermoeiend.

Tijdschrijven terwijl u werkt

Het zou ideaal zijn een urenoverzicht te hebben gebaseerd op de werkelijkheid, in plaats van wat u zich daarvan kunt herinneren. Het goede nieuws is: dat kan nu. Makkelijk, efficiënt en nauwkeurig. Met TimeCounts. Vanaf elke plek met elke computer of mobiele telefoon met internetverbinding houdt u alles bij. Zelfs onderweg. Ingewikkeld en tijdrovend? Absoluut niet. Uw hele urenadministratie kost nog maar anderhalve minuut per dag.

Hoe makkelijk werkt het?

TimeCounts is een online applicatie die als een multifunctionele stopwatch precies bijhoudt wat u doet. Vanaf (bijvoorbeeld) uw mobiele telefoon drukt u op 'aan', op uw laptop of pc en drukt u later weer op 'uit'. Een telefoontje of e-mail legt u in een oogwenk vast. En als u wilt, registreert TimeCounts ook uw kilometers, onkosten en memo's.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Tijdwinst: In ongeveer anderhalve minuut per dag kunt u alles bijhouden.
  • Gemak: Alles werkt met slechts twee keer klikken.
  • Nauwkeurig: U kunt TimeCounts altijd en overal gebruiken.
  • Goedkoop: Een abonnement kost € 6,00 ex. btw per maand.
  • Winst: Data is direct beschikbaar, u kunt dus eerder factureren.

Online aanvragen

U kunt TimeCounts online bestellen in onze webshop

Naar de webshop

Deel deze pagina: