Voordelige, zakelijke bankrekening

Service

Een voordelige zakelijke ZZP bankrekening

Veel zelfstandigen laten privé-uitgaven en zakelijke uitgaven via één bankrekening lopen. Dat is beslist niet aan te bevelen. Het is veel verstandiger dat je zakelijk en privé gescheiden houdt. Zorg voor een zakelijke bankrekening en gebruik die alleen zakelijk. Maak jezelf eens per maand een vast bedrag over en doe geen tussentijdse opnamen van je zakelijke rekening. Het is geen wettelijke verplichting, maar het maakt jouw bedrijfsactiviteiten en financiën een stuk overzichtelijker.

Voor een zakelijke bankrekening kan je terecht bij iedere bank, al staan ze vaak niet op jou te wachten. Zeker startende ondernemers worden bij een bank niet met open armen ontvangen. Helaas zijn de zakelijke pakketten over het algemeen ook nog eens veel duurder dan privérekeningen.


ZZP Nederland en Knab

Maar het kan ook anders. ZZP Nederland heeft een overeenkomst voor zelfstandigen gemaakt met Knab Zakelijk. De nieuwe bank, onderdeel van Aegon, die gewoon zoals iedere bank onder het depositogarantiestelsel valt, biedt zelfstandigen een leuk aantal voordelen. 

Het uitgangspunt is het maandelijkse bedrag voor de kosten: slechts 5 euro. Daarnaast zijn de transactiekosten bepalend voor de kosten. De eerste 1000 transacties zijn gratis. Helaas is het voor ondernemers in de vastgoedsector niet mogelijk om een rekening bij Knab te openen.Tijdelijke actie 1: Introductievoordeel en 50 euro cashback bij overstappen

Stap nu via de Overstapservice met je bankzaken over naar Knab en krijg €50 cadeau!
 

Bespaar op je jaarlijkse bankkosten

Waarom zou je overstappen naar Knab? Simpel: in 2016 verkoos MoneyView de zakelijke rekening van Knab tot beste van 2016. Met een vaste prijs van € 5 per maand krijg je allerlei slimme tools en leuke extra’s die het bankieren voor jou als zzp’er makkelijker maken. Met de lage pakketkosten kun je zelfs zo’n € 750 besparen als je gaat bankieren bij Knab (bekijk de Voordeelcalculator). Dat maakt overstappen erg aantrekkelijk.
 

Zonder gedoe overstappen

Misschien wil je wel overstappen. Wat je echter tegenhoudt is al het ‘gedoe’ dat bij overstappen komt kijken. Daarom bestaat de Overstapservice, zodat overstappen voor jou een fluitje van een cent is. Deze service zet voor jou je complete bankverkeer om naar je nieuwe bank.
 

Wat moet je doen?  

Je wilt overstappen naar Knab, hoe werkt dat? De actieperiode tref je hieronder in de actievoorwaarden.  Je kunt op de website van Knab het speciale Overstapformulier downloaden. Deze vul je in en stuur je (inclusief het voorblad) op naar Knab binnen de actieperiode. Zij pakken het verder voor je op, makkelijker kan niet!

Alle voorwaarden en spelregels van de actie staan in onze actievoorwaarden.

Tijdelijke actie 2: 1 jaar lang 50% korting!

Deze actie geldt voor zakelijke klanten die voor hun startend bedrijf Knab Zakelijk aanvragen. 

 • Je ontvangt 1 jaar lang 50% korting op je pakketkosten zodra je door Knab als klant bent geaccepteerd. Per begin van de eerste gehele maand na inschrijving gaat de actie in. Na 12 gehele maanden betaal je voor Knab Zakelijk het dan geldende reguliere tarief (het reguliere tarief op 1 juni 2018 is €5,- per maand).
 • Deze actie geldt voor nieuwe zakelijke klanten die voor het eerst voor hun bedrijf Knab Zakelijk aanvragen.
 • De actieperiode treft u in de actievoorwaarden.

Voordelen van Knab Zakelijk Starterspakket:

 • Een jaar lang 50% korting op je zakelijke pakket
 • Compleet bankpakket inclusief handige tools
 • Open je rekening snel en volledig online
 • Meer weten? Lees hier meer.

Wat moet je doen?

Maak gebruik van deze actie van Knab en ontvang het 1e jaar de zakelijke rekening met 50% korting. Via deze link kom je op de actiepagina van Knab alwaar je de zakelijke rekening kunt afsluiten. De actieperiode tref je hieronder in de actievoorwaarden.

Lees hier de actievoorwaarden.


Gemakkelijk af te sluiten

Je opent binnen 5 minuten een bankrekening bij Knab. Je hebt je KvK-nummer nodig, je identiteitsgegevens en ter controle een eerste storting (via iDeal betaling) van minimaal 1,00 euro. Binnen enkele minuten ontvang je via mail een bankrekeningnummer en een wachtwoord, die je later kunt aanpassen. Er zal je nog om een overboeking gevraagd worden vanaf een privérekening om je privé-identiteit vast te leggen. Binnen enkele dagen ontvang je een bankpas en een cardreader. Ondertussen kan je inloggen op de website en jouw instellingen afwerken of aanpassen en de handige gratis app downloaden op jouw smartphone.


Wil je gebruik maken van een voordelige zakelijk bankrekening?

Sluit je dan aan bij ZZP Nederland voor slechts € 22,50 p.j. excl. btw en eenmalig 5 euro administratiekosten (ex btw).

Aansluiten bij ZZP Nederland

Specificaties Knab Zakelijk met voordeel

 • Fors voordeliger dan de grote banken
 • Gemakkelijk af te sluiten (binnen 5 minuten)
 • Elke bestuurder met KvK-inschrijving krijgt gratis een bankpas en cardreader
 • Innovatieve app voor je smartphone met al jouw informatie
 • 1000 transacties per jaar gratis
 • Met je betaalpas kan je overal met PIN betalen
 • Met je betaalpas en cardreader kan je overal met iDeal betalen
 • Rente op de betaalrekening
 • Concurrerende rente op de zakelijke spaarrekening (huidige rente)
 • Lage rente bij rood staan (5% i.pv. de gebruikelijke 10-15%)
 • Slim saldobeheer: nooit onnodig rood staan en nooit teveel geld op lopende rekening
 • Handige alerts bij ongewone transacties zoals dubbele betalingen
 • Telefonische helpdesk van 08 tot 22 uur, 7 dagen per week
 • Jouw geld is veilig (depositogarantiestelsel)

Kostenvergelijking banken - Bereken jouw voordeel bij Knab

Rekening afsluiten

Je opent binnen 5 minuten een bankrekening bij Knab

Meer informatie

Deel deze pagina: