(050) 700 1950
Stuur een bericht

Voordelige, zakelijke bankrekening

Een voordelige zakelijke ZZP bankrekening

Veel zelfstandigen laten privé-uitgaven en zakelijke uitgaven via één bankrekening lopen. Dat is beslist niet aan te bevelen. Het is veel verstandiger dat u zakelijk en privé gescheiden houdt. Zorg voor een zakelijke bankrekening en gebruik die alleen zakelijk. Maak uzelf eens per maand een vast bedrag over en doe geen tussentijdse opnamen van uw zakelijke rekening. Het is geen wettelijke verplichting, maar het maakt uw bedrijfsactiviteiten en financiën een stuk overzichtelijker.

Voor een zakelijke bankrekening kunt u terecht bij iedere bank, al staan ze vaak niet op u te wachten. Zeker startende ondernemers worden bij een bank niet met open armen ontvangen. Helaas zijn de zakelijke pakketten over het algemeen ook nog eens veel duurder dan privérekeningen.

Nu gelijk afsluiten


ZZP Nederland en Knab

Maar het kan ook anders. ZZP Nederland heeft een overeenkomst voor zelfstandigen gemaakt met Knab Zakelijk. De nieuwe bank, onderdeel van Aegon, die gewoon zoals iedere bank onder het depositogarantiestelsel valt, biedt zelfstandigen een leuk aantal voordelen.

Het uitgangspunt is het maandelijkse bedrag voor de kosten: slechts 5 euro. Daarnaast zijn de transactiekosten bepalend voor de kosten. De eerste 1000 transacties zijn gratis. Helaas is het voor ondernemers in de vastgoedsector niet mogelijk om een rekening bij Knab te openen.

Tijdelijke actie: Introductievoordeel en 50 euro cashback bij overstappen

Bij Knab zijn twee grote voordelen. De eerste 90 dagen zijn geheel gratis. Daarnaast is er nog een extra aanbieding.

Ben je lid van ZZP Nederland? Stap dan nu via de Overstapservice met je bankzaken over naar Knab en krijg €50 cadeau!
 

Bespaar op je jaarlijkse bankkosten

Waarom zou je overstappen naar Knab? Simpel: in 2016 verkoos MoneyView de zakelijke rekening bij van Knab tot beste van 2016. Met een vaste prijs van € 5 per maand krijg je allerlei slimme tools en leuke extra’s die het bankieren voor jou als zzp’er makkelijker maken. Met de lage pakketkosten kun je zelfs zo’n € 750 besparen als je gaat bankieren bij Knab (bekijk de Voordeelcalculator). Dat maakt overstappen erg aantrekkelijk.
 

Zonder gedoe overstappen

Misschien wil je wel overstappen. Wat je echter tegenhoudt is al het ‘gedoe’ dat bij overstappen komt kijken. Daarom bestaat de Overstapservice, zodat overstappen voor jou een fluitje van een cent is. Deze service zet voor jou je complete bankverkeer om naar je nieuwe bank.
 

Wat moet je doen?  

Je wilt overstappen naar Knab, hoe werkt dat? De actie loopt tot 30 september 2017. Je kunt op onze website het speciale Overstapformulier downloaden. Deze vul je in en stuur je (inclusief het voorblad) op naar Knab binnen de actieperiode. Zij pakken het verder voor je op, makkelijker kan niet!
 

Alle voorwaarden en spelregels van de actie staan in onze actievoorwaarden.

Tijdelijke actie: Bedrijf jonger dan 3 jaar? 1e jaar gratis!

Is je bedrijf jonger dan 3 jaar, dan krijg jij bij Knab een compleet bankpakket waarvoor je het eerste jaar helemaal niets betaalt.

3 voordelen van Knab Zakelijk Starterspakket:

 • 1.000 gratis transacties per jaar. Elk jaar weer
 • Zoveel extra betaal- en spaarrekening als je wilt
 • 1 jaar gratis voor startende ondernemers
 • Meer weten? Lees hier meer.

 

Wat moet je doen?

Als je net bent gestart met je bedrijf of je bedrijf is niet ouder dan 3 jaar dan kun je gebruik maken van dit speciale Zakelijke Starterspakket van Knab en ontvang je het 1e jaar de zakelijke rekening gratis. Via deze link kom je op de actiepagina van Knab alwaar je de zakelijke rekening kunt afsluiten. De actie loopt tot 31 oktober 2017.

Lees hier de actievoorwaarden.


Gemakkelijk af te sluiten

U opent binnen 5 minuten een bankrekening bij Knab. U heeft uw KvK nummer nodig, uw identiteitsgegevens en ter controle een eerste storting (via iDeal betaling) van minimaal 1,00 euro. Binnen enkele minuten ontvangt u via mail een bankrekeningnummer en een wachtwoord, die u later kunt aanpassen. Er zal u nog om een overboeking gevraagd wordt vanaf een privérekening om uw privé-identiteit vast te leggen. Binnen enkele dagen ontvangt u een bankpas en een cardreader. Ondertussen kunt u inloggen op de website en uw instellingen afwerken of aanpassen en de handige gratis app downloaden op uw smartphone.


Wilt u gebruik maken van een voordelige zakelijk bankrekening?

Sluit u dan aan bij Stichting ZZP Nederland voor slechts € 20 p.j.

Aansluiten bij ZZP Nederland

Specificaties Knab Zakelijk met voordeel

 • Eerste 90 dagen zijn gratis 
 • Fors voordeliger dan de grote banken
 • Gemakkelijk af te sluiten (binnen 5 minuten)
 • Elke bestuurder met KvK-inschrijving krijgt gratis een bankpas en cardreader
 • Innovatieve app voor uw smartphone met al uw informatie
 • 1000 transacties per jaar gratis
 • Met uw betaalpas kunt u overal met PIN betalen
 • Met uw betaalpas en cardreader kunt u overal met iDeal betalen
 • Rente op de betaalrekening
 • Concurrerende rente op de zakelijke spaarrekening (huidige rente)
 • Lage rente bij rood staan (5% i.pv. de gebruikelijke 10-15%)
 • Slim saldobeheer: nooit onnodig rood staan en nooit teveel geld op lopende rekening
 • Handige alerts bij ongewone transacties zoals dubbele betalingen
 • Telefonische helpdesk van 08 tot 22 uur, 7 dagen per week
 • Uw geld is veilig (depositogarantiestelsel)

Kostenvergelijking banken - Bereken uw voordeel bij Knab

Rekening afsluiten

U opent binnen 5 minuten een bankrekening bij Knab

Meer informatie

Deel deze pagina: