ZZP-Next Accountants

Korting

ZZP-Next: dé accountant voor zzp´ers

Aan de slag als zzp'er? Met ZZP-Next sta je er nooit alleen voor. ZZP-Next biedt accountantsdiensten, speciaal gericht op zelfstandigen zonder personeel. Aangeslotenen van ZZP Nederland hoeven de eenmalige inschrijfkosten van € 75,- exclusief btw niet te betalen.

Meer dan 10 jaar ervaring

ZZP-Next is een initiatief van MKB Accountants in Veenendaal. MKB Accountants heeft meer dan 10 jaar ervaring in accountancy voor het MKB.  ZZP-Next is ontstaan om de groeiende groep zzp'ers meer en betere service te kunnen bieden. De pakketten van ZZP-Next combineren de ervaring van MKB Accountants met persoonlijke aandacht voor de ondernemende zzp'er.

Hoe werkt ZZP-Next?

Voor een vast bedrag per maand (abonnement) ben je als zzp'er verzekerd van onbeperkt deskundig advies en actieve betrokkenheid. Vragen? ZZP-Next heeft de antwoorden. Ook handig: je boekhouding staat voortaan volledig online op een veilige plek in de cloud. Daardoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers. Waar en wanneer je maar wilt. Als start adviseren we je het 'Servicepakket', dit pakket kost aangeslotenen van ZZP Nederland € 59,- per maand, dit is inclusief het basis boekhoudpakket van Informer Online a € 10,-. U doet namelijk de boekingen in het pakket zelf.

Korting met Informer Basispakket

Heeft u een abonnement op het Informer Basispakket, dan betaalt u € 10,-  minder per maand voor het abonnement op ZZP Next. U kunt ook de factuur voor het Informer Basispakket á € 10,- per maand naar ZZP Next doorsturen.

Scroll in tabel om meer te zien
Inhoud ZZP-Next
Dienstverlening ZZP-Next Basic
Tarief per maand €59,-
Maximaal aantal facturen per jaar (in- en verkoop) n.v.t.
Onbeperkt ZZP-advies inbegrepen
Gratis toegang tot de informatiebijeenkomsten inbegrepen
Verzorging balans en winst- en verliesrekening inbegrepen
Verzorging inkomsten belasting u en uw partner inbegrepen
Beschikking over een app om facturen te uploaden inbegrepen
Online facturatie tool inbegrepen
Digitaal aanleveren bankmutaties inbegrepen
Verzorging btw aangifte per kwartaal inbegrepen

Contact met ZZP Next

Heb je nog vragen of wil je meer weten van ZZP Next? Contact gaat het snelst via de telefoon of mail. Wil je liever langskomen? Je bent van harte welkom op het kantoor van ZZP Next in Veenendaal. Is dat te ver? Skype of Facetime behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van een ZZP-Next accountant?

Hier aanmelden

Deel deze pagina: