Beroepsduikers sluiten zich collectief aan bij koepelorganisatie ZZP Nederland

ZZP Nederland - NVB

177 Beroepsduikers (NVB) sluiten zich collectief aan bij ZZP Nederland

Steeds meer ZZP verenigingen zien de meerwaarde van een collectief en sluiten zich aan bij koepelorganisatie ZZP Nederland onder het motto “samen staan we sterk”. Vandaag heeft De Nederlandse Vereniging van Beroepsduikers (NVB) alle 177 leden collectief aangesloten bij ZZP Nederland.

ZZP Nederland is de snelst groeiende koepelorganisatie voor ZZP’ers. Inmiddels zijn ca 15.000 zelfstandigen aangesloten met zeer uiteenlopende werkzaamheden in iedere branche. Naast uitgebreide belangenbehartiging richting overheid en politiek zorgt ZZP Nederland voor uitgebreide ondersteuning op ondernemersgebied.


Onbeperkt toegang tot helpdesk
Via de helpdesk kan iedereen onbeperkt vragen stellen op juridisch-, fiscaal- en ondernemersgebied zoals VAR en regelgeving. Tevens voorziet ZZP Nederland de aangesloten zelfstandigen van leveringsvoorwaarden, modelcontracten en incassohulp.

In 2010 hebben 6.000 zelfstandige zich aangesloten bij de koepelorganisatie en de trend voor 2011 is zelfs stijgende. De bijdrage is bijzonder laag gehouden: slechts € 20,- per jaar incl. BTW.

Belangenbehartiging
Onlangs heeft ZZP Nederland een pleidooi gehouden voor het vereenvoudigen van regels voor ZZP'ers. Met name afschaffing van de Var Verklaring lijkt zeer haalbaar...

Links: | aanmelden bij ZZP Nederland | Website NVB |
 

Deel deze pagina: