Bijeenkomst De digitale werkplaats; meer klanten bereiken via het internet

De plek waar ondernemers het juiste gereedschap krijgen voor groei

Je bent een ondernemer. Je bent vooral bezig met je klanten. Hierdoor ben je misschien minder bezig met je website en de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Dat is zonde, want een goed werkende en goed vindbare website kan wonderen doen.

De Digitale Werkplaats

Daarom goed nieuws: na een succesvolle eerste editie, komt de Digitale Werkplaats van Google op 19 en 20 juni terug naar Groningen. Nu met nieuwe workshops en extra verdieping van de content.In een ochtend of middag krijg je van Google het juiste gereedschap voor groei. Je volgt workshops waar je echt iets aan hebt, met als doel jouw onderneming te laten groeien. Je bedrijf laten groeien doe je niet alleen, dus uiteraard zijn geïnteresseerde medewerkers ook van harte welkom.

Op het programma staan onderwerpen als online vindbaarheid en verkoop, maar ook het financieren van groei en het vergroten van naamsbekendheid.

Meld je aan

De Digitale Werkplaats wordt op 19 en 20 juni gehouden in de Suikerfabriek te Groningen. Ga voor meer informatie en het complete programma naar g.co/digitalewerkplaatsen meld je snel aan. Deelname is gratis!

Deel deze pagina: