Coöperatie Call for Action sluit zich aan bij ZZP Nederland

ZZP Nederland

Zelfstandigen Call for Action sluiten zich aan bij ZZP Nederland

Call for Action, een coöperatieve vereniging van zelfstandigen heeft zich collectief aangesloten bij koepelorganisatie ZZP Nederland. Call for Action is een full service online adviesbureau, louter bemand door ZZP’ers.
 
De samenwerkingsvorm van Call for Action is zeer succesvol bij grote klanten in Nederland en daarbuiten. Door de samenwerking van ZZP’ers kunnen grote klanten bediend worden zonder dat er sprake is van hoge overheadkosten.

Unieke samenwerkingsvorm
Door de coöperatieve vorm heeft CfA dezelfde juridische en organisatorische borging als andere adviesbureaus. Maar dan zonder de fysieke ballast van een kantoorpand, een loonadministratie en een garage vol lease-auto's.
Call for Action ziet duidelijk de meerwaarde van een aansluiting bij koepelorganisatie ZZP Nederland.

Marc Rouffaer van Call for Action: “de huidige regelgeving rondom ZZP’ers met betrekking tot samenwerking zien wij al een belangrijk punt. Wij zijn hier vooruitstrevend in en die gedachte sluit aan bij de gedachtegang van ZZP Nederland. Daarnaast biedt ZZP Nederland een grote ondersteuning op ondernemersgebied. Wij sluiten ons graag aan bij het motto “samen staan we sterk”.

Koepelorganisatie ZZP Nederland maakt een stormachtige groei door
Steeds meer individuele ZZP’ers en collectieve partijen zien de meerwaarde van een koepelorganisatie voor ZZP’ers. ZZP Nederland groeide het afgelopen jaar met 6000 nieuw aangesloten zelfstandigen en inmiddels hebben meer dan 16.000 zelfstandigen zich aangesloten bij ZZP Nederland.

Links: | Call for Action | Aansluiten bij ZZP Nederland |
 

Deel deze pagina: