Extra thema-avond werken in de AWBZ-zorg in natura

Stichting ZZP Nederland

Opdrachten voor 1000 ZZP'ers in AWBZ zorg beschikbaar in 2014


Stichting ZZP Nederland houdt een extra thema-avond voor zelfstandigen in de zorgsector (AWBZ). Met ingang van 2014 wordt het aantal beschikbare plaatsen fors uitgebreid waardoor er minstens 1000 mensen aan kunnen deelnemen. Stichting ZZP Nederland organiseerde al drie voorlichtingsbijeenkomsten, die zaten snel vol. Vandaar dat er een extra bijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 10 juli in hotel De Witte Bergen te Eemnes.

Met de nieuwe regeling, waar Stichting ZZP Nederland aan mee heeft gewerkt, kunnen zelfstandige zorgprofessionals rechtstreeks contracten afsluiten met zorgkantoren zonder tussenkomst van (dure) bemiddelaars. Hierdoor is het inzetten van ZZP’ers in de thuiszorg aantrekkelijker voor de zorgkantoren terwijl de zelfstandige een fatsoenlijk uurtarief ontvangt.

Thema-avonden
Het is belangrijk om tijdig aan te melden voor de proefperiode 2014, want aanmelding moet plaatsvinden voor 31 juli. Ook is op tijd aanmelden voor thema-avond raadzaam, want de drie eerdere avonden zaten erg snel vol.

Tijdens de thema-avond wordt u voorgelicht hoe u maximaal kans kunt maken om deel te nemen aan de regeling. De thema-avonden wordt gehouden in Eemnes. De kosten voor deelname aan deze avonden bedragen slechts € 19,-.

Begin juni zullen de zorgkantoren hun aantallen te contracteren ZZP’ers bekendmaken. Aanmeldingen voorzien van alle documenten kunnen t/m 31 juli 2013 worden ingeleverd. De voor 2014 gekozen ZZP’ers worden dan voor 31 oktober bekendgemaakt.

Waar, wanneer en hoe laat?

10 juli 2013, De Witte Bergen, Eemnes, start 19.30 uur      | inschrijven Eemnes |

De kosten voor de thema-avond zijn € 19, - (incl. btw). Alle avonden eindigen voor 22:00 uur. Meld u snel aan want het aantal plaatsen is beperkt. In 2012 en 2013 hebben meer dan 450 ZZP’ers deze thema-avonden al bezocht.

Deel deze pagina: