Gratis naar de film in Amersfoort

Gemeente Amersfoort
Gratis naar de film in Amersfoort
 
Stichting Planet Prosperity gaat de met een Oscar bekroonde film 'An Inconvenient Truth" in samenwerking met de gemeente Amersfoort en de Stichting Gastvrij (i/o), vier weken lang gratis laten zien in het Grand Théâtre in Amersfoort. Het evenement wordt georganiseerd door de gemeente Amersfoort en het bedrijfsleven van Amersfoort. Onderwerp van de film: bewustwording creëren van oorzaak en gevolgen van klimaatverandering maar ook debat initiëren over de wijze waarop gemeente en inwoners daarop moeten reageren.
 
Van 8 maart t/m 5 april
Op donderdag 8 maart om 18.30 uur geven wethouder Gerda Eerdmans, een afgevaardigde van de Kamer van Koophandel en voormalig weerman John Bernard, de aftrap voor de gratis filmvertoningen. De bezoekers van de film op de openingsavond worden gevormd door vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, onderwijs en de gemeente.
 
Vier weken lang gratis filmvertoningen
Stichting Gastvrij (i/o) heeft het initiatief genomen om het 20-stedenplan onder de aandacht van de gemeente Amersfoort te brengen. De gemeente heeft hierop positief gereageerd en vervolgens de organisatie van dit project op zich genomen. Het Grand Théâtre werkt belangeloos mee omdat zij dit initiatief een warm hart toedraagt en het belang onderstreept om iedereen bewust te maken van het klimaatprobleem en de gevolgen hiervan. De film start elke avond om 19.00 uur. Het toegangskaartje is gratis. Reserveren kan via internet www.jt.nl of via de JT Reserveerlijn 0900 204 56 78.
 

Deel deze pagina: