Gratis online facturen maken voor ZZP'ers

Gratis online factuurprogramma voor ZZP'ers

Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) die aangesloten zijn bij ZZP Nederland kunnen een gratis online factuurprogramma gebruiken waarmee ze onberispelijke facturen kunnen maken. Naast het factureren kan in het programma ook worden bijgehouden of facturen betaald zijn en welke facturen nog ontvangen moeten worden. Verder kunnen er offertes mee gemaakt worden en een relatiesysteem bijhouden. Het programma kan vanaf iedere werkplek met een internetverbinding onbeperkt gebruikt worden zonder bijkomende kosten.

Compleet en eenvoudig te gebruiken

Na aanmelding via het gedeelte voor abonnementshouders kan de gebruiker een inlognaam en wachtwoord aanmaken. Na het invullen van de bedrijfsgegevens, bankrekening, btw-nummer etc. kunt u aan de slag met het programma. Daarnaast kunt u ook uw bedrijfslogo toevoegen, zelf instellen wat de standaardbetaaltermijn is, een eigen nummersysteem aanmaken en creditnota’s aanmaken.

De facturen kunnen geprint worden om te versturen, maar ook via mail kunnen de facturen en kopiefacturen verstuurd worden. De gebruiker ontvangt iedere maandagochtend een e-mail met de nog openstaande facturen als geheugensteuntje, vervolgens kunt u ook herinneringen versturen, facturen die betaald zijn registreren etc.

Extra mogelijkheden, offertes maken etc.

U kunt met het pakket ook periodiek factureren. Mocht u opdrachten hebben waarbij u maandelijks of wekelijks moet factureren dan kan dat ook geheel automatisch verwerkt worden. In het gratis pakket kunnen ook offertes naar klanten gemaakt worden en ook een relatiesysteem is in het pakket te gebruiken.

Later uit te breiden als compleet boekhoudsysteem

U kunt het programma onbeperkt gebruiken zolang u aangesloten bent bij ZZP Nederland. Er bestaat ook de mogelijkheid om het pakket uit te breiden tot een volwaardig boekhoudprogramma, compleet met btw aangifte etc.

Gratis voor aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland

Informer Software is al jarenlang de vaste partner van ZZP Nederland als het gaat om betaalbare administratiesoftware voor zelfstandigen. Het programma om onbeperkt te factureren is normaal alleen tegen betaling (€ 7,50 verkrijgbaar). Zolang als u een actief abonnement bij ZZP Nederland heeft is het programma gratis te gebruiken.

Link: | aanvragen gratis factuurprogramma | *inlog verplicht

Deel deze pagina: