Gratis seminar voor zzp'ers: Topondernemer in één avond

Colourful Business

In het land van de ondernemer valt er veel te leren. Zo ook voor zzp’ ers. Er zijn veel organisaties die seminars, lezingen, workshops e.d. aanbieden. Het probleem is vaak dat die seminars heel veel geld kosten, zonder dat u vooraf de garantie krijgt dat u waar voor uw geld krijgt.

Gelukkig zijn er af en toe ook gratis seminars. ZZP Nederland zal die niet altijd gaan aankondigen. Toch maken wij nu een uitzondering voor de seminar  "Topondernemer in één Avond" van de organisatie Colourful Business. Deze middag  is op woensdag 16 maart in Ahoy Rotterdam en begint om 14.00 uur. De spreker is Carl van de Velde.
 
Waar gaat het over?
Hoe komt het dat de ene zelfstandig ondernemer er steeds in slaagt zijn doelen te realiseren, terwijl de ander er nooit in slaagt zijn doelen om te zetten in werkelijkheid?
 
Carl Van de Velde kwam al snel tot de vaststelling dat de winnende factor  'FOCUS' is. Succesvolle ondernemers hebben het mentale denkvermogen ontwikkeld om zich wanneer dat nodig is, onmiddellijk vrij te maken van iedere afleiding die beslag kan leggen op hun prestatie.
 
Informatie
Er kunnen 200 mensen naar de seminar. Als het u wat lijkt geef u dan snel op, want vol is vol. Let wel op, als u zich opgeeft en u komt niet, dan moet u wel de seminarkosten van € 99,-- betalen. Vul bij aanmelding de relatiecode ZZP in.
 
Hier leest u meer informatie over de middag

Deel deze pagina: