Het vernieuwde Complete Handboek Zelfstandig Zonder Personeel is uit

Kennis
ZZP Nederland

Kwaliteit kost tijd, maar eindelijk is het zo ver: het vernieuwde Complete Handboek Zelfstandig Zonder Personeel geschreven door ZZP Nederland is uitgekomen. In het vernieuwde boek zijn drie oude uitgaven van ZZP Nederland (Het Belastinghandboek, Het Verzekeringshandboek en het Handboek ZZP) gebundeld, aangevuld en geactualiseerd.

Hardcover, 20 hoofdstukken, 220 pagina's
Hardcover, 20 hoofdstukken, 220 pagina's

Belangrijke onderwerpen

Het handboek, dat in hardcover wordt geleverd, telt 20 hoofdstukken verdeeld over 220 pagina’s. De informatie is in duidelijke taal geschreven, zonder vakjargon. Alle belangrijke onderdelen passeren de revue: een stappenplan, een ondernemingsplan, hoe kom je aan klanten, welke aftrekposten zijn er, welke verzekeringen kan ik nemen, hoe moet ik inkomstenbelasting en btw betalen?

Veel gestelde vragen beantwoord

Het handboek is geschreven door de medewerkers van de helpdesk van ZZP Nederland. Zij staan al jaren de ondernemers te woord over uiteenlopende ondernemersvragen en weten wat er speelt in de ondernemerswereld. Hierdoor geeft het boek de antwoorden op de veel gestelde vragen.

Korting

Momenteel is het boek te verkrijgen met een introductiekorting van € 5,- en kost het boek tijdelijk geen € 29,95 maar € 24,95 ex. btw. Daarmee is de koper veel voordeliger uit dan toen de informatie nog in 3 afzonderlijke boeken stond (€ 45,-). De korting geldt nog tot 1 juli 2019. Het boek is te bestellen via de webshop van ZZP Nederland.

Deel deze pagina: