Hoe komt een ZZP'er aan opdrachten

ZZP Nederland

Veel ZZP’ers hebben moeite met het vinden van nieuwe opdrachten, of met het vinden van opdrachten die bij hun passen. Acquisitie voeren is nu eenmaal niet het sterkste punt van een kleine ondernemer. Bemiddelingsbureaus vragen vaak een hoge marge per gewerkt uur en vallen dan af als optie om werk te vinden. Bovendien is het voortdurend werken voor een bemiddelingsbureau niet bevorderlijk voor het verkrijgen van een nieuwe VAR verklaring.

Werkspot biedt mogelijkheden
Werkspot.nl is een website die zonder provisie vraag en aanbod bij elkaar brengt. Opdrachtgevers kunnen hier klussen aanmelden en vakmensen kunnen hier inschrijven op klussen die ze graag willen doen. Op de website van Werkspot staan dagelijks tussen de 500 en de 800 nieuwe klussen aangeboden door particulieren. ZZP’ers kunnen tegen betaling een abonnement afsluiten bij Werkspot. De aangeboden klussen betreffen veelal klussen in de technische sfeer zoals bouw- en verbouwklussen.

Bezoekers van ZZP Nederland
Werkspot wil graag u als klant op hun website. Tegen betaling van een maandelijks bedrag kunt u onbeperkt inschrijven op klussen die bij u passen (wel inschrijven voor minimaal 12 maanden).

Simpele werkwijze
De werkwijze van Werkspot is vrij simpel: Iemand die een klus te vergeven heeft, kan deze gratis aanmelden op de website. Uiteraard met vermelding van omvang van het werk, of het materiaal ook geleverd moet worden of dat de opdrachtgever deze zelf inkoopt, wanneer het uitgevoerd moet worden etcetera. Dan wordt de klus als een veiling direct aangeboden aan de ingeschreven vakmensen via e-mail.

Prijsopgave doen en inschrijven
Bij de opdracht staat wanneer de mogelijkheid tot het inschrijven op een klus afloopt. Uiteraard is er een kans dat anderen onder uw prijs bieden, dus het is wel een spel waarbij u als opdrachtnemer goed moet opletten en actief zijn. Gedurende de biedperiode bepaalt de opdrachtgever of de klus gegund wordt en aan wie. Dit kan afhangen van uw vakmanschap, referenties en de beschikbaarheid.

Geen bemiddelingskosten - alleen een maandabonnement
Voor de bemiddeling hoeft de opdrachtnemer niets te betalen, er is alleen een contributie per maand verschuldigd, waarbij u een contract van minimaal 12 maanden afsluit. U kunt rechtstreeks in contact treden met de opdrachtgever en rekent ook rechtstreeks af met de opdrachtgever zonder tussenkomst van anderen.
 

Meer info of aanvragen: klik hier

Deel deze pagina: