Informatie-avond over zelfstandig ondernemerschap in Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer
Ondernemen, iets voor u?

Op maandagavond 14 mei 2007 organiseert de Kamer van Koophandel Haaglanden in Zoetermeer een informatie-avond over het zelfstandig ondernemerschap. Deze avond is bedoeld voor mensen die met de gedachte rondlopen een eigen bedrijf te beginnen.

De mooie en minder mooie kanten van het ondernemerschap worden belicht. Veel mensen dromen van een eigen bedrijf; geen gezeur meer van de baas, optimale ruimte voor eigen creativiteit en ideeën en ...
misschien ook nog rijk worden. Het zelfstandig ondernemerschap heeft zijn mooie kanten. Maar er zijn ook keerzijden. Het opzetten en leiden van een bedrijf is geen eenvoudige zaak. Er zullen tegenvallers komen, misschien wat economische tegenwind, en dan komt het aan op een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen en hard werken.

De Kamer van Koophandel stimuleert graag nieuwe bedrijvigheid, maar wil voorkomen dat mensen daar onbezonnen aan beginnen. Daarom houdt zij in de regio regelmatig informatieavonden, waarop een reëel beeld van het eigen ondernemerschap wordt geschetst.

Locatie: Sport, Party- en Conferentiecentrum Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12 te Zoetermeer;
Datum: maandag 14 mei 2007;
Tijd: van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Programma:
* Ondernemers vertellen over hun ervaringen als starter;
* Diverse stands met informatie, o.a. van de Belastingdienst, accountants, banken, verzekeraar, gemeente en de Kamer van Koophandel;
* Presentaties KvK en Belastingdienst.

Toegang: gratis, maar toegangsbewijs is noodzakelijk.

Deze is af te halen bij een van de vestigingen van de Kamer van Koophandel in Zoetermeer, Den Haag, Delft of Naaldwijk. Kaarten kunnen ook telefonisch besteld worden bij de Kamer van Koophandel, telefoon:
070- 3287750 of per email: voorlichting@denhaag. kvk.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manja Weitjens, bedrijvenadviseur van de Kamer van Koophandel Haaglanden, telefoon 070 - 3287 857.


Deel deze pagina: