Kerstavond voor en door zzp' ers in Groningen

Stichting ZZP Nederland

Dit jaar (2011) wordt in Groningen een Kerstavond voor zzp’ ers georganiseerd. Bij werknemerschap ligt er vaak een kerstpresentje in het verschiet van de werkgever. ZZP’ ers hebben geen werkgever en missen dus dit presentje. Om de Kerst ook voor zzp’ ers niet ongemerkt voor bij te laten gaan wordt het initiatief ‘Een kerstpakket voor jou’ gehouden. Dit netwerk-initiatief is vorige jaren al in Utrecht gestart en dit jaar is er dus ook een editie in Groningen.

De Kerst-netwerk-avond wordt gehouden op 14 december 2011 vanaf 20.00 uur in ForumImages. Tijdens de feestelijke borrel in ForumImages zal er een heuse Youtube FilmBingo plaatsvinden, georganiseerd door Wendy Bruins en draait DJ Eclectic haar plaatjes. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk het uitwisselen van de kerstpakketten!

Initiatiefnemers van de avond zijn de zellfstandig ondernemers Martijn Wolf, Hanneke van den Hoogen en Rozemarijn Tromp. Zij willen er voor zorgen dat andere zzp' ers in het noorden ook één dag van het jaar op de fiets naar huis gaan met een veel te grote doos achterop.

Hoe meedoen?
Maak een kerstpakket ter waarde van €25 voor een ander. Je kunt je pakket vullen met blikjes vleesragout en knakworsten, net zoals je baas het vroeger deed. Maar liever natuurlijk iets originelers, een mooi en stijlvol pakket voor een ander, wellicht iets wat te maken heeft met jouw professionele achtergrond.

Wil je erbij zijn?
Schrijf je in. Via de mail word je op de hoogte gehouden. Je krijgt van de organisatie een bevestiging van inschrijving.

 

 

Deel deze pagina: