LinkedIn: een gluurportaal of ZZP marketing-instrument?

ZZP Nederland

Kan LinkedIn leiden tot meer opdrachten?

LinkedIn is een veel gebruikt medium door ZZP'ers, het lijkt soms wel de zakelijke Facebook. De meeste gebruikers hebben de LinkedIn profielen keurig ingevuld en men is volop bezig “vrienden” te verzamelen en contacten te onderhouden. Ook wordt er volop “geliked” en gereageerd op berichten. Hoe meer vrienden hoe belangrijker iemand is op LinkedIn, althans zo lijkt het. Dus steken veel zelfstandigen tijd en energie in dit medium, maar veelal zonder een gericht plan of doel. Dat is tijdrovend en meestal zonder resultaat.

Waar moet een LinkedIn profiel aan voldoen zodat nieuwe relaties ontstaan en potentiele opdrachten worden gevonden? Hoe zet je een bedrijf via LinkedIn in de etalage? Kortom; hoe haalt een ZZP’er meer omzet uit een LinkedIn account? Kortom; hoe behaal je als ZZP’er meer succes met een LinkedIn account?

Om dit uit te leggen heeft ZZP Nederland Vincent Smit van JustConnecting uitgenodigd. Smit is specialist op het gebied van LinkedIn en verzorgt veel trainingen op dit gebied. Smit is bereid gevonden om op 15 april aan aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland uit te leggen hoe LinkedIn effectiever kan worden gebruikt, zodat dit leidt tot een duidelijk rendement en zonder teveel tijd te verspillen..

De informatiebijeenkomst LinkedIn op 15 april 2014 Hotel de Witte Bergen te Eemnes (nabij Hilversum) van 19.30 - 22.00 uur is een interactieve presentatie met een afwisselend programma dat bestaat uit theorie, praktische tips en live-voorbeelden via internet.

Inhoud ZZP thema-avond over LinkedIn:

- vindbaarheid via Google verbeteren door middel van trefwoorden;

- zichtbaarheid binnen en buiten eigen netwerk verbeteren zonder irritant te zijn;

- bereikbaarheid ook buiten eigen netwerk verbeteren;
betrouwbaarheid verhogen om koopbereidheid te vergroten.

Niet alleen het inrichten van een LinkedIn account wordt uitgelegd, maar vooral de dingen die wel of juist niet helpen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden bovenstaande punten uitgelegd zodat ZZP’ers vervolgens aan de slag kunnen gaan met hun eigen account voor meer rendement.

Meer informatie |

Deel deze pagina: