MkbOK website keurmerk nu ook voor 'starters' beschikbaar

mkbOK

Vandaag is het mkbOK website keurmerk voor 'startende' winkels en bedrijven in de vorm van het aspirant keurmerk beschikbaar gekomen. Voor de klant is het enige verschil dat een aspirant keurmerkhouder nog geen jaar als zelfstandig ondernemer ingeschreven staat. De aspirant keurmerkhouder wordt door Stichting MKB en Internet extra ondersteund om op een maatschappelijk verantwoorde manier succes op Internet te behalen.

Stichting MKB en Internet, initiatiefneemster van het mkbOK website keurmerk zegt hierover; " Het afgelopen jaar zijn circa duizend MKB winkels en bedrijven goedgekeurd. Gebleken is dat ook veel startende bedrijven de behoefte hebben om zich met een keurmerk te onderscheiden. De huidige keurmerkcode liet dit echter niet toe. Daarom is besloten om een aspirant keurmerk toe te voegen."

Aspirant keurmerkhouders zullen duidelijk te herkennen zijn aan het keurmerklogo op de website van de aspirant. De mkbOK keurmerkcode is hetzelfde gebleven en zorgt er onder andere voor dat het zakendoen met nepwebsites, postbus- en prepaid mobieltjes wordt voorkomen.

Deel deze pagina: