Nederlands Toonkunstenaars Register collectief aangesloten bij ZZP Nederland

Stichting ZZP Nederland

Onder het motto “samen staan we sterk” is Stichting ZZP Nederland een samenwerking aangegaan met het Nederlands Toonkunstenaars Register (NTR). De samenwerking is volgens Stichting ZZP Nederland en NTR een klassieke “win-win” situatie. Onder de leden van het NTR bevinden zich veel die inmiddels werkzaam zijn als ZZP’er. Het NTR heeft gekozen om de belangen en informatievoorziening voor hun ZZP Leden op te krikken met de kennis van Stichting ZZP Nederland.

In totaal zijn 135 leden van het NTR nu aangesloten bij Stichting ZZP Nederland. Zij hoeven niet meer contributie te betalen dan andere leden, want NTR neemt de kosten voor het abonnement van Stichting ZZP Nederland voor zijn rekening. Door het ZZP pakket van Stichting ZZP Nederland aan te bieden kunnen de ZZP-leden van het NTR beter worden geholpen op het ondernemersvlak.

Het Nederlands Toonkunstenaars Register
Het Nederlandse Toonkunstenaars Register geeft een overzicht van ingeschreven leden en hun kwalificaties. Dat bestaat uit behaalde vakdiploma’s, tevens andere professies, deskundigheid in bepaalde stijlen/professionaliteit op andere gebieden. Het register helpt om docenten op een bepaald gebied te vinden, maar ook (sessie)muzikanten, zangers, dirigenten, componisten, enz.
| Het Nederlands Toonkunstenaars Register |

ZZP Nederland
ZZP Nederland is met meer dan 35.000 aangesloten zelfstandigen de grootste belangenbehartiger voor ZZP’ers in Nederland. Iedere maand groeit ZZP Nederland met ca. 400 nieuwe aansluitingen. Op de website die voor iedereen gratis toegankelijk is staat alle informatie die nodig is om een eigen bedrijf te starten als ZZP’er. Verder biedt ZZP Nederland diverse collectieve voordelen van geselecteerde partners.
| Stichting ZZP Nederland |

Deel deze pagina: