Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden sluit zich aan bij ZZP Nederland

Zelfstandigen
ZZP Nederland

ZZP Nederland is verheugd te melden dat de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden (NVvH) zich collectief aan heeft gesloten per 1 april 2017. De samenwerking is volgens ZZP Nederland een klassieke “win-win” situatie. Bij NVvH zijn veel leden werkzaam als ZZP’er. Aangezien de NVvH als beroepsvereniging het belangrijk vindt dat de belangen van hun leden in Den Haag worden behartigd, maar ook dat er meer informatie en advies beschikbaar komt op het gebied van ondernemerschap, is besloten tot een intensievere samenwerking met ZZP Nederland.

Frank Alfrink van ZZP Nederland: ‘Voor beide organisaties is dit een win-win situatie. NVvH -leden die ZZP’er zijn krijgen hun belangen behartigt in de politiek, toegang tot een schat aan informatie en voordeel via ZZP Nederland. En door de extra zelfstandigen die zo bij ons aangesloten zijn, staan wij sterker in onderhandelingen.’

Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden

De NVvH is de brancheorganisatie voor de Nederlandse smid. Al hun leden zijn gediplomeerd en dienen bijscholingen te volgen. Een hoefsmid die kiest om lid te worden van de NVvH doet dit om op de hoogte te blijven en een hoge standaard te handhaven van zijn of haar vakgebied. Dit kan door het volgen van een van de vele bijscholingen, lezingen, cursussen of deel te nemen aan wedstrijden die door de NVvH worden georganiseerd.

Zie ook http://hoefsmedenvereniging.nl/

Deel deze pagina: